Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom tegnap felhívott és...

Anyosom tegnap felhívott és nagyon durván kiosztott, hogy papucsot csináltam a fiából. Hogyan reagáljak erre?

Figyelt kérdés
Az tortént, hogy a férjem szabadnapos volt, én pedig reggel 5kor elmentem, és delután 5re értem haza, meg akart engem lepni valamivel, ezért bedagasztott pizzának. Azért hívta fel az anyját, mert nem volt benne biztos forro tejben vagy forro vizben kell felfuttatni az élesztot. Anyos persze egybol hivott engem, hogy jol kiosszon. Nem mondtam el a férjemnek, mert annyira orult, hogy ilyen meglepetést csinált nekem, nem akartam elvenni a kedvét.

2013. dec. 11. 10:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2%

Mivel a kerdesbol nem derul ki, de ha mar mashonnan is hallottad vissza. Baratnodtol, szomszedtol, fodrasztol. Akkor nem biztos az Anyosnak nincsen igaza. Meg aztan ilyenkor szokott kiderulni, hogy a fia mondjuk eligerkezett aznapra az Apujanak segiteni, vagy barmi mas. Csak errol a kerdezok elfelejtenek tajekoztatni.

Nem nagyon lattam meg olyan Anyost, aki "Csak ugy" leszidja a menyet. Dehat akkor konyveljuk el az Anyost egy idegbeteg baromnak. Ugyis az tetszik itt Mindenkinek! Hatha akkor felpontoznak!!! :D

2013. dec. 11. 11:16
 12/21 anonim ***** válasza:
97%

Papucs? Akkor az enyem is az lenne?

Amikor en erek haza kesöbb munkäbol ö szo nelkül nekiäll fözni vagy epp takaritani.

De ö nem azert csinälja, mert en kertem rä, hanem mert igy lett nevelve.

Az anyosod nem normälis. En szolnek a ferjemnek, hogy ällitsa le anyukät.

2013. dec. 11. 11:17
 13/21 anonim ***** válasza:
98%

Illene mélyen magába néznie, mert a férje főzött rá?:D

Ejj, akkor én sürgősen magamba nézek, mert nekem nagyon szeret főzni, és a múlthét 3x is ő készítette az ebédet/vacsorát. Micsoda szégyen! :DD

2013. dec. 11. 11:17
 14/21 anonim ***** válasza:
97%
Hagyjad 8-askát, csak viccel, szerintem. Vagy irigykedik. Aranyos volt a férjedtől, hogy így meg akart lepni. Az anyóssal meg nem foglalkozz, bár ha sokszor előfordul az ilyesmi, én azért szólnék a férjemnek. Mondjuk én sejtem, hogy az anyóstól hamarabb fogja visszahallani a férjed a sztorit, mert nem fogja tudni magában tartani. :)
2013. dec. 11. 11:19
 15/21 anonim ***** válasza:
14%
Áhá és,hogy sikerült a" forró tejbe vagy vízbe fel futtatni az élesztőt"??mert ezt még gyakorolnia kell.Ilyen anyóst még én sem láttam pikk pakk csak úgy a semmiért kioszt.Nagyon unatkozhatsz te is,de anyós témákra mindig ugranak.
2013. dec. 11. 12:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

MONDD EL NEKI.

Mert ha most nem mondod el, hanem tartogatod, anyós még hússzor fogja büntetlenül letépni a fejed, aztán a férjed nem fogja tudni, miért vagy idegroncs, miért akarsz válni, és elmenekülni.

Nem a meglepetés a legfontosabb, hanem a házasságotok.

2013. dec. 11. 12:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el neki, ő azért jobban le tudja rendezni az anyjával. A legjobb megoldás, ha megbeszélitek, hogy anyósnak nem meséltek semmit magatokról és akkor nincs amibe belekössön. Ha találkoztok hagyjátok hogy ő meséljen aztán annyi.
2013. dec. 11. 12:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Na, én meg már láttam olyan anyóst, sőt apóst is, aki semmiségekért leosztja a menyét, vejét. Mindegy.

Egyébként szerintem tökmindegy, hogy hányszor mondták a kérdezőnek, hogy papucs a férje, meg hogy ki mondta.

Felnőtt emberekről van szó, ha esetleg a férfi mégis papucs lenne, akkor ez az ő dolga, neki magának kell megoldania, nem pedig az anyósnak, vagy bárkinek megkérni a feleséget, hogy ugyan ne csináljon már papucsot ebből a szegény, ártatlan emberből! :D Röhej.

Felnőtt emberek hadd döntsék már el maguk, hogy hogy élnek, hogy osztják be a háztartást, pláne azt, hogy mikor melyikük lepi meg a másikat. Ennyi.

2013. dec. 11. 12:30
 19/21 anonim ***** válasza:
51%

Úgy, hogy anyóspajti ocsmány játszmáját szépen kettébontod.

1. A férjeddel leülsz és MINDENT megbeszélsz. Ebben benne foglaltatik az is, hogy nem panaszkönyvet kell nyitni anyukáról, hanem te eldöntöd, hogy anyóspajtit hogyan zárod ki az életedből - miután alaposan helyretetted! -, és erről tudjon a férjed. Magyarul: nem a férjed engedélye kell ahhoz, hogy anyóspajtit helyretedd (mert te egy felnőtt ember vagy, akit nem terrorizálhat az anyja sem, nemhogy az anyósa, sőt: senki emberia!), csak közlöd vele a tényeket. Esetleg meghallgatod a véleményét.

Ez a lépés azért kell, hogy a férjed tisztán lássa az anyja sz-rkavarásának lényegét, és így anyzuka ne tudjon éket verni a kapcsolatotokba.

2. Anyóspatit helyretenni, de nagyon keményen, és utána azonnal kizárni mindenünnen, ahol csak elérhet. Nem számít, hogy a hátad mögött minek hord el, mert az ilyen ember úgyis elhord mindennek, akármit is teszel. (És igen, vannak olyan anyósok, sőt anyák is, akik ok nélkül gyűlölik a lányukat-menyüket, ritkább esetben a fiukat - illetve az igazi ok bennük van: irigykedő, gyűlölkodő gonosz dögök.)

Telefonszám-kijezés, ha ő keres, nem veszed fel. Neten ha üzenget, kitiltani. ha FB-on vagy másutt megpróübáél mások előtt megalázni, akkor kitiltani, vagy törölni az ismerősök köréből. Tovább is gyalázkodni fog, de legalább te nem tudsz róla, és nem látod. Így csak magából csinál hülyét.

Vagy cseréljétek le a telefonszámot vadi újra, kérjetek titkosítást és ne adjátok meg neki. A fia felhívhatja, a fiához eljöhet, de te akkor nem vagy otthon.

A te házad, a te szabályaid, a te életed. Mégis mit képzel a te anyósod, mi vagy te? Egy kisovis hülye?

Én annak idején egy hasonló esetben úgy helyretettem anyóspajtit, hogy rögtön tudta, merre van hazafelé és kinek erősebb az akarata.

2013. dec. 11. 13:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem szólnék semmit a férjemnek, sőt anyósnak átvinnék egy szelet pizzát hogy kóstolja meg milyen finomat csinált a fia XD
2013. dec. 11. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!