Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom tegnap felhívott és...

Anyosom tegnap felhívott és nagyon durván kiosztott, hogy papucsot csináltam a fiából. Hogyan reagáljak erre?

Figyelt kérdés
Az tortént, hogy a férjem szabadnapos volt, én pedig reggel 5kor elmentem, és delután 5re értem haza, meg akart engem lepni valamivel, ezért bedagasztott pizzának. Azért hívta fel az anyját, mert nem volt benne biztos forro tejben vagy forro vizben kell felfuttatni az élesztot. Anyos persze egybol hivott engem, hogy jol kiosszon. Nem mondtam el a férjemnek, mert annyira orult, hogy ilyen meglepetést csinált nekem, nem akartam elvenni a kedvét.

2013. dec. 11. 10:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A férjed helyében megvárnám, amíg az anyósod kér szívességet tőle. Akkor azt mondanám, hogy nem vagyok papucs, oldjátok meg magatok.
2013. dec. 11. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!