Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek nagy bajt csináltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy bajt csináltam?

Figyelt kérdés
Párom megkérte a kezem, de én megmondtam neki, hogy felesleges gyűrűre költenünk mivel nem akarok hozzá menni. Így is jól megvagyunk akkor minek kellene összeházasodnunk?
2013. szept. 21. 09:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt szerintem előbb kellett volna megbeszélnetek, nem a lánykérés pillanatában a fejéhez vágnod...
2013. szept. 21. 09:54
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy meg fogja kérni a kezemet.
2013. szept. 21. 09:58
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Jaj szegèny pasi! :-( Attol hogy nem hàzasodtok össze,nyugodtan jàrhatnàtok jegyben is! Lenne egy gyürüd ami jelkèpezi a szerelmeteket :-)
2013. szept. 21. 09:58
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Ha nagyon szeret, gondolom azért is kérte meg a kezed, akk nem lesz gond. Veled marad, de lehet ez elbizonytalanította, h te vajon igazán szereted el.
2013. szept. 21. 10:00
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha pasi helyében lennék, valószínűleg borzasztóan fájna a dolog, és átértékelném az egész kapcsolatot...
2013. szept. 21. 10:12
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Ez visszautasítás. Akárhogy is tálalod. Szerintem megbántottad, nem kicsit. Egy férfi nem kéri meg lépten-nyomon a lányok kezét, biztosan készült rá, gondolkodott rajta, és amikor valaki energiát fektet egy meglepetésbe, és utána azt hallja, hogy "kösz, de tök felesleges, mert nem kell", akkor az nagyon fáj. Főleg ilyen nagy dologban, mint a házasság. Nem vagyok benne biztos, hogy maradhat minden a régiben.
2013. szept. 21. 10:15
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
Majd kiderül, baj volt-e a válaszod, vagy sem. A párod esküvőben gondolkodik, te meg nem. A meglepetésszerű lánykérés arra utal, erről a témáról nem igazán beszéltetek még egymással. Ideje lenne letisztázni, ki hogyan képzeli el a kapcsolatotokat.
2013. szept. 21. 10:15
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Érthető ha neked maga az esküvő nem fontos, de egy pasinál mindig nagy dolog ha erre ráveszi magát, biztosan nem esett túl jól neki. Szerintem beszéld meg vele és mondd el neki, hogy nem bántásnak szántad, nem vele, hanem magával az esküvővel van problémád, így biztosan megérti. :)
2013. szept. 21. 10:19
 9/19 anonim ***** válasza:
81%

a kapcsolatotokat minősíti, hogy azt sem tudjátok kinek mi a jövőképe.

Te nem tudtad, hogy meg fogja kérni a kezed,

ő nem tudta, hogy te nem akarsz esküvőt.

Gratulálok! Ilyen alapokra nem is kell házasság.

2013. szept. 21. 10:31
 10/19 anonim ***** válasza:
93%

Egy férfiakkor kéri meg a lány kezét, ha vele szeretné leélni az életet! A házasság NEM csak egy papír, hanem elkötelezettség is. Felbontani sem olyan könnyű, mintha csak a szeretője vagy. A visszautasítással a tudtára adtad, hogy nem bízol abban, hogy hosszútávon is vele akarsz maradni.

Ezek után én biztosan nem maradnék veled.

29/F

2013. szept. 21. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!