Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy bajt csináltam?
Figyelt kérdés
Párom megkérte a kezem, de én megmondtam neki, hogy felesleges gyűrűre költenünk mivel nem akarok hozzá menni. Így is jól megvagyunk akkor minek kellene összeházasodnunk?2013. szept. 21. 09:47
11/19 anonim válasza:
Utolsó kivettem a számból - jelen esetben a kezemből - a szavakat!
13/19 anonim válasza:
Egyet értek a 29/F-el egyrészt. Másrészt abszolút nem értem ezt az egész helyzetet! Ennyire nincsen közöttetek semmi kommunikáció, hogy azt sem tudjátok egymásról, hogy ő szeretne esküvőt, te meg nem?
14/19 anonim válasza:
A pasi helyében ezek után kivágnálak, hiszen nem egyeznek egymással a céljaink. Egy ilyen után együtt maradni kb. felér azzal, hogy megtartjuk a döglött kutyát. Köszöntem.
27 N
15/19 anonim válasza:
Én sem maradnék veled. Egyszerűen nincs értelme. Ha ezek után meg mégis együtt maradtok, nos az nem lesz az igazi. Tudod, azok a fránya tüskék...
16/19 anonim válasza:
Ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát...
Bizony!
Mégegyszer nem fogja megkérni a kezedet, de a kapcsolatotok sem fog túl sokáig tartani ezek után.
Törést okoztál a párodban, ő úgy látszik, normális férfi, aki úgy gondolja, hogy szeretitek egymást, és ezt hivatalosan is meg kell szentelni.
Te fogod megbánni, mert nem adok sok évet, mást fog elvenni feleségül.
17/19 anonim válasza:
Ha megkérte a kezedet és a gyűrűt miért nem adta még oda akor?
19/19 anonim válasza:
ha a párod és szereted akkor nem mindegy ??
annyira nem értem az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!