Nagy bajt csináltam? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ma este megpróbáltuk a barátnőmmel ey régebbi hűtő fagyasztórészét jégteleníteni. Azt tudni kell h nagyon vastag jégréteg volt az oldalán, és késsel operáltunk. Egész jól ment, de ahogy a belsejéből "vágtam" a jeget, egyszer csak egy kis lyukból gáz kezdett szivárogni. Nem is akart elállni, gondolom megtaláltam a freontartályt a mélyhűtő falában, és késheggyel véletlenül belevágtam. Ilyenkor mi a teendő? Az estét megvárjuk hátha csak fellélegzik a hűtő sok hónap több 10 centi vastag jégből való szabadulása miatt. De persze ez csak megnyugtatásunkra szolgál, valószínű elromlott. Javítható még a hűtő? Ha igen mennyiért?2013. aug. 2. 23:26
1/2 anonim válasza:
javítani javítható, szerelő be tudja foltozni és feltölteni gázzal. A feltöltés általában 8-10eft, + javítás + kiszállás. Tehát nem olcsó dolog...
2/2 anonim válasza:
O...bakker.
Késsel...legközelebb használj műanyag vagy fa eszközt, a jég olvadását pedig meleg vízzel gyorsítani tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!