Nagy bajt csináltam? Mi lehet a baja az mp4-emnek?
Figyelt kérdés
Majdnem 3 éve megvan az mp4-es lejátszóm. Ma akartam rá tölteni zenét, de egyszerűen nem kapcsol be. Kb. 1 éve kapcsoltam be utoljára, mert teljesen elfeledkeztem róla. Megtaláltam a csatlakozóját és beledugtam a számítógépbe, de nem észleli, sőt be sem kapcsol. Semmit sem csinál. Az biztos, hogy jól dugtam bele, de nem tudom mitől lehet ez? Lehet, hogy tönkrement az aksija, mert olyan régen lett bekapcsolva? Hova tudom elvinni megcsináltatni? És mennyibe fog kerülni kb.? A márkája:SONY
2011. júl. 14. 01:34
1/2 anonim válasza:
Szét kell szedni, rátölteni az akkura, aztán menni fog.
Akkut tárolni feltöltve kell. Időnként rá kell tölteni még ha használaton kívül is van.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!! Képzeld, közben teljesen jó lett, mert egész este töltöttem, pedig be sem kapcsolt és reggelre pedig bekapcsolt(szerencsére) a kijelzője. DE!! azért köszi a segítséget, ha nem kapcsolt volna be, megfogadtam volna, így szerencsére nem kell szétszedni. :D
2011. júl. 14. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!