Mi a hiba a képpel? Átalakítottam ezt a képet 3D's-sé, de valami nem stimmel vele szerintem. Mit csináltam rosszul? (persze szemüveggel)
hu tényleg ha elfordítom akkor jobban érződik a hatás :)
Hát a felső réteg alsó réteghez képest való elmozdításánál akadtam el, és elolvastam egy tutorialt erről. Abban azt írta, hogy 3 pixellel/jobb nyíllal jobbra, és 3-mal le kell mozgatni, továbbá free transform -nál -1,1 fokkal elforgatni. Ez miatt vannak a széleknél azok a csíkok, ahol csak az egyik réteg látszik.
Szóval akkor jobb lenne ha egyáltalán nem forgatnám, és nem is vinnék leljebb semmit, hanem csak a felső réteget mondjuk 2vel vinném jobbra, az alsót 2vel balra? Köszönöm a segítségedet.
Attól nem lesz 3d ha eltologatod a rétegeket ugyanazon képről.
Fotózz két képet, miközben a gépet mozgatod el annyival mint a szemeid közti táv. Természetesen a téma özepe ugyanott legyen.
Ezeken húzd le a színeket és tedd egymásra. A baloldali kép a szemüveg bal színével, a jobbos a jobbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!