Mi a baja az mp4-emnek?
Figyelt kérdés
Van egy 2 gb-s SR-MF 4017 mp4-em.
Oda adtam a haveromnak és ő véletlenül benyomott rajta valamit ő se emlékszik rá hogy mit,és azóta az ikon sávban fent mikor zenét hallgatok van egy piros visszanyíl alatta egy nagy i betű.
És mikor lejátszom a zenéket csak 10mp.megy utána meg a végére ugrik és kezdi előröl.
Már leformáztam de ugyan ugy ott van esetleg nem lehet resetelni vagy valami gyári beállitások visszállitása vagy szoftver frissités .??
2011. febr. 27. 19:00
1/9 anonim válasza:
menny be a beállításokba és a lejátszási módoknál mindent állíts normálra
2/9 A kérdező kommentje:
nincs olyan.ott esetleg más ötlet?
2011. febr. 27. 19:17
3/9 anonim válasza:
olyan nincs hogy nincs :D a legősibb 128-as mp3-on is volt beállítási lehetőségek: normál, ismétlés 1, ismétlés (egész mappa), és volt egy olyan is hogy minden számnak csak az első 10 másodpercét játsza le majd tovább lép
4/9 A kérdező kommentje:
adj már meg egy msn cimet vagy iwiw chaten csináljuk már meg légyszives mert nagyon fontos lenne.
2011. febr. 27. 19:29
5/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de a visszaélések miatt nem teszem ki se az msn címem se a valódi nevem :)
6/9 A kérdező kommentje:
bocs nem lesz semmi vissza élés csak légyszi add meg mert nagyon fontos lenne nekem hogy megtudjam csinálni az mp4-t
küld el priviben a cimed.
2011. febr. 27. 19:39
8/9 anonim válasza:
bárány 12 isét szinre lép :D bevált az a módszer amikor a fogamzásgátláshoz domesztoszt öntök a vaginába :D
9/9 anonim válasza:
hehe köszönjük, hogy megosztottad, e információt xD
azért a barátnőmnél nem próbálom ki XD
amúgy olyan vagyok mint a Jeti...néha néha felbukkanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!