Nem abszurd, hogy miután Izrael durván megsértett minket, mi úgy csinálunk, mintha nem történt volna semmi?
Egyáltalán nem, Kövért én se engedném be az országomba.
(Amúgy nem az volt a bajuk, hogy Magyarország "náci ország", hanem Nyírő újratemetését kifogásolták.)
Egyáltalán nem sértette meg Izrael Magyarországot. Kövér Sértett meg egy alapvető normát, és ezért érthető módon nem látják szívesen, Talán ha kicsit tárgyilagosabb és igazságosabb lennél - már ha valóban szeretnél az lenni, akkor tudnád, hogy Kövér egy Nyilas párttagnak az újratemetését támogatta. Wallenberg temetésén való részvétele ezek után több lett volna, mint súlyos kegyeletsértés: a puszta jelenléte is több lett volna tömegizgatásnál.
Feltételezem, te sem hívnál meg a lakodalmadra egy olyan embert, aki előzőleg levizelték az asztalodat vacsora közben. Persze ha nálatok ez a divat, akkor bocs!
" Mert ezzel kb. Áder azt mondta, hogy az izraelieknek igazuk volt..."
Miért nem volt igazuk?
"A demokratikusan választott Magyar Országgyűlés elnökéről beszélünk, az ég szerelmére!
"
A demokratikusan választott országgyűlésben nyíltan antiszemita emberek is ülnek (vona és társai) ettől még nem lesz jó dolog a zsidózás.
"Miért nem volt igazuk?"
Nem, de ez tulajdonképpen lényegtelen is. Ugyanis, ha igazuk volt, Kövér akkor is a Magyar Országgyűlés elnöke. Ha kövér náci, akkor Magyarország is az, ez van sorry.(Nem az.)Ebben az esetben Izraelnek joga van azt mondani, hogy nem áll szóba Magyarországgal, de akkor ne is álljon.
"A demokratikusan választott országgyűlésben nyíltan antiszemita emberek is ülnek (vona és társai) ettől még nem lesz jó dolog a zsidózás."
Pontosan mikor is mondott jobbikos olyat, hogy bárkit faji alapon diszkriminálni kéne?
Szerintem kár bizonygatni!
Ha valaki nem érti az összefüggést és az okot akkor a példákat sem fogja!
nem mellesleg állandóan azzal példálózunk hogy Magyarország egy szuverén ország és azt csinálunk amit akarunk! Pláne a 2/3-ad azt csinál amit akar. Ha meg az EU beleszól akkor mekkora szemét!
Na ezután leszólni Izraelt amiért szuverénen dönt hogy kit nem akar fogadni...
nem mellesleg Kövér nálam már akkor kiverte a biztosítékot amikor kijelentette hogy mindenki akassza fel magát aki nem hajlandó a fideszre szavazni!
Én az országból is kitiltanám ha lehetne mert a magyarokat sokkal jobban megsértette mint a zsidókat! utóbbi lényegtelen ehhez képest!
Zoli! Nekem sem szimpatikus Kövér! Azt kellene megérteni, hogy ez teljesen lényegtelen az ügy szempontjából!
Izraelnek pedig nem kérdőjeleztem meg a jogát, hogy azt mondja, hogy nem akarja fogadni a magyar házelnököt, csak azt mondom, hogy Áder részéről abszurd viselkedés, hogy ezután ő elmegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!