Magyarország-Izrael barátságos focimeccset vajon sikerül
normálisan, kulturáltan levezényelni, vagy az
ország/társadalom jelen állapotában ilyenre nincs
esély?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy kivigyem a sógoromat a meccsre (ő izraeli, de lassan egy évtizede itt él), úgyis akkortájt lesz a születésnapja, és jó buli lenne egymást heccelni, hogy kinek a csapata fog nyerni. Viszont azt meg nem szeretném, hogy kimegyünk, és ahelyett, hogy egy focimeccsen jól érezzük magunkat, a csürhe artikulálatlan zsidózását kelljen hallgatni, vagy akár hazafelé menet a sarkokat nézegetni, hogy nem várnak-e ott mindenféle primitív barmok, hogy mikor köthetnek bele az emberbe.
Biztos lesznek szép kis skandálások ahogy mindig is szoktak lenni,itt meg főleg lesznek.Én pl tervezem hogy hitlerbajusszal megyek be,és német akcentussal fogok ordibálni.Ha nem a T szektorba és környékére veszitek a jegyet,nem lesz bajotok.Vagy ha nagyon biztosra akartok menni,mennyetek a vendégszektorba.bár nem tudom hogy jönnek e vendégszurkolók,de azt félfüllel hallottam,hogy gyurcsány lesz az előénekes.De ez még titok pssssz.
2012. júl. 23. 23:05
2/11 anonim válasza:
Én úgy tudtam a magyar foci lényege alapvetően az artikulálatlan üvöltözés, meg a tömegbunyó. Kenyér és cirkusz kell a proliknak.
2012. júl. 23. 23:18
3/11 anonim válasza:
Mindig lesz olyan akinek az a meggyőződése hogy jobb lesz attól ha kicsit szidhatja a zsidókat vagy akárkit akiben az ellenséget látja elhiszem hogy valakit könnyű okolni a szarért ami van de mégse kéne,de vannak akik csak úgy szórakozásból mennek vergődni... szal inkább ha van a tv-be akkor ott nézzétek meg és utána a híreket már ne nézzétek meg aznap így talán élvezhető lesz a meccs
2012. júl. 23. 23:28
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem nézek tv-t, nekem egy szinten van a focival. Mindkettőt kizárólag a pénz mozgatja, abszolút nem tudom meglátni bennük az értéket.
Amúgy a kérdésre válaszolva: Egy ilyen meccset 100%, hogy tömegesen fogják védeni a rohamrendőrök (a mi adónkból természetesen), szóval szerintem nem kell aggódnod a szurkolók miatt.
2012. júl. 23. 23:38
5/11 anonim válasza:
kik bunyóznának? Nem hinném, hogy sokan mennének Izraelnek szurkolni. Aki meg magyarkétn nekik drukkol, azt pláne nem értem. Max az MTK-tábor megy ki :)
2012. júl. 24. 10:09
6/11 A kérdező kommentje:
Nem a meccsen való bunyótól tartok, ha nem a B középbe ülünk, akkor a stadionban bunyótól nem nagyon kell tartanunk.
Azt nem szeretném, hogy kimegyünk megünnepelni a születésnapját meg jól érezni magunkat a meccsre, és az egésznek a hangulatát aberrált zsidózás meg 'megy a vonatozás' rontsa el.
Meg a másik dolog, hogy a stadionon kívül mi lesz - mert az szép, hogy a stadionban ott vannak a rendőrök, meg kerítés meg minden, de utána haza is kéne jönni, ott meg már nem nagyon lehet kikerülni ezeket a véglényeket, ha kellő mennyiségben úgy gondolják, hogy meccs után még keménykedni kéne egy kicsit. Főleg, ha még előre szervezkednek is rá.
2012. júl. 24. 13:02
7/11 anonim válasza:
Na csak hogy megnyugodjon pici lelked,elmondom hogy válogatott meccsekre,nem nagyon járnak az elit ultrák,meg huligánok.Azt nem mondom hogy nem lesz zsidózás meg vonatozás,mert az tuti lesz,de ha nem hangoztatja a barátod hogy zsidó,és nem fog egy izrael gólnál felállva ünnepelni,akkor nem lesz semmi baja.
2012. júl. 24. 14:12
8/11 anonim válasza:
Nekem van pár "kedves" ismerősöm (sajnos ismerem őket, mondjuk inkább így), akik már vígan szervezik, hogy kimennek óbégatni egy nagyobb csürhével. Különben én is terveztem, hogy mennék a meccsre, de pont miattuk nem megyek. Nekem egy jó poén lett volna, hogy mindegy melyik csapat nyer, mindkettőnek örülnék, de így nem hiszem, hogy jó hangulatban ülném végig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!