Miért várják egy a romák hogy befogadja és egyenrangúnak tekintse őket magyar társadalom amikor a vezetőik mis meglopnak minket?
Ez a "probléma" csak a szélsőséges politikában létezik.
Hülyét mindenhol pofánvernek ha cigány ha nem.
nem egy cigánytelepülésen laktam már mielőtt eljutottam pestig, soha semmi problémám nem volt egyikkel se.
Van egy mentalitásuk, meg egy szokásrednszerük, ahogy a magyarnak is, azt tudni kell használni és ennyi.
Érdekes, ha elmennek az emberek nyaralni akkor nem kezdenek el hőzöngeni, hogy pl mekkora parasztok már az olaszok mert állandóan ordibálnak.
6: az utolsó két mondatodra reagálva muszáj belinkelem az ex jobbikos képviselő nyaralását:
6.
Elarulnád melyek voltak ezek a települések, ahol a romákkal nincs semmi gond.
Illetve mi a véleményed arról, h a miskolci Avas telepre beköltöző fészekrakó cigányok beköltözése óta mindennaposak a lépcsőházban történő vizelések, székelések?
vagy esetleg téged ez nem zavar/zavarna így erre alapoztad a kijelentésed, mely szerint soha, semmi gond nem volt?
"a miskolci Avas telepre beköltöző fészekrakó cigányok beköltözése óta mindennaposak a lépcsőházban történő vizelések, székelések?"
Meg a betörések, illegális lakásfoglalások, a lakók zaklatása, és miegymás. Miskolci vagyok, tudom, mi folyik nálunk.
A cigányok egymást is meglopják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!