Durvan megsertett aposom mit tegyek?
"osszeveszett velem azon hogy en csak a penzeert szeretem a fiat"
...és így van?
Amúgy kinek a lakásában laktok?
Ha nem akarsz odamenni, egy ideig ne menj. Nem vagy rá kötelezve. Az nagyon jó, hogy a párod majd beszél az apjával, ez azt jelenti, hogy felnőtt-független ember.
Az idő meg fogja oldani. Ha nem mész néhány hónapig, még nem dől össze a világ. Hátha észbe kap a papa, hogy bármit és gondol, legyen az igaz-vagy nem, megsérteni és így viselkedni nem illik.
szerintem mindenképpen beszéld meg vele.. meg fontos elmondanod neki,h megbántott téged. ha van esze bocsánatot kér. tudom ,h milyen helyzetbe vagy ,mert az én após jelöltem is mindig a pénzt hozza fel.. (jobb anyagi háterük van mint nekem és a családomnak) hamarosan összeházasodunk a párommal és amikor elmondtuk nekik az volt a válasz ,h mit akarok én, meg addig nyutózkodjak amíg a takarom ér..na mind1 én elég erőteljesen elmondtam a véleményemet, és mondtam ,h házassági szerződést fogok csináltatani..
Ha nem is szereted az apósjelöltődet akkor is beszéld meg vele, legalább a vőlegényed miatt.. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!