Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Durvan megsertett aposom mit...

Durvan megsertett aposom mit tegyek?

Figyelt kérdés
A tortenethez tartozik hogy apos egyedul nevelte a gyerekeket a paromat es a hugat. Volt egy kis konfliktusunk a parommal ami aposnak a tudomasara jutott meghallotta. Ezek utan osszeveszett velem azon hogy en csak a penzeert szeretem a fiat. Az igaz hogy a parom jobb anyagi helyzetben van de egyreszt nem is errol vitaztunk,masreszt meg ez az egesz vadaskodasa alaptalan. Ezt elmondtam neki es feljottem a szobankba a parom is mellettem allt. De miota elment azt mondja hogy mar neki csak az apja meg a huga van es nekem ki kellene bekulnom vele. Azt mondja beszel az apjaval,de en ezek utan nem akarok oda menni. Ti mit tennetek ebben a helyzetben?
2014. okt. 31. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2-es vagyok és egyetértek a 9-essel. Ugyanezt csináltam, nem álltam vele szóba konkrétan hetekig is akár... De lepergett róla.
2014. okt. 31. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"osszeveszett velem azon hogy en csak a penzeert szeretem a fiat"

...és így van?

Amúgy kinek a lakásában laktok?

2014. okt. 31. 19:38
 13/15 anonim ***** válasza:
En aposom is eleg bunko tud lenni, heti egyszer elbajolgok aztan ennyi. A paromert megteszem. ha megsert akkor felallok es hazajovok, tobbszor megtettem:-). Leraktam mindent, feloltozzem es becsuktam a.kaput magam mogott :-)..
2014. nov. 1. 08:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz odamenni, egy ideig ne menj. Nem vagy rá kötelezve. Az nagyon jó, hogy a párod majd beszél az apjával, ez azt jelenti, hogy felnőtt-független ember.

Az idő meg fogja oldani. Ha nem mész néhány hónapig, még nem dől össze a világ. Hátha észbe kap a papa, hogy bármit és gondol, legyen az igaz-vagy nem, megsérteni és így viselkedni nem illik.

2014. nov. 3. 09:57
 15/15 anonim válasza:

szerintem mindenképpen beszéld meg vele.. meg fontos elmondanod neki,h megbántott téged. ha van esze bocsánatot kér. tudom ,h milyen helyzetbe vagy ,mert az én após jelöltem is mindig a pénzt hozza fel.. (jobb anyagi háterük van mint nekem és a családomnak) hamarosan összeházasodunk a párommal és amikor elmondtuk nekik az volt a válasz ,h mit akarok én, meg addig nyutózkodjak amíg a takarom ér..na mind1 én elég erőteljesen elmondtam a véleményemet, és mondtam ,h házassági szerződést fogok csináltatani..

Ha nem is szereted az apósjelöltődet akkor is beszéld meg vele, legalább a vőlegényed miatt.. sok sikert!

2014. nov. 3. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!