Anyám miért b@sztat?
Figyelt kérdés
Van barátom együtt vagyunk több mint egy éve és már lefeküdtünk, de védekezünk nagyon is felelősségteljesek vagyunk. Meg nem akarunk kölyköket. És én anyám kérdezget néha, hogy lesz e baba? Hogy lefeküdtem már a párommal? Stbi. Nem vagyok terhes, de ő azt hiszi, mert reggelenként szoktam reggelizni, mert életembe talán nem szoktam ennyit de ezt is azért, mert barátom rászoktatott. És nem csak ezért, hanem azért is, mert mostanában reggel sportolás előtt reggelizem. Aztán megyek futni, sportolni. Meg folyton a hasam nézi meg olyan gyanús neki minden amit csinálok, meg azzal basztat, hogy majd úgyis lesz. Oké lesz majd egyszer, de az is rajtam áll, hogy akarok e. Mert egyáltalán nem akarok most. És nem is szexelünk annyit, hogy ez megtörténjen netán véletlen kiszakad vagy valami és az leszek, nem. De anyám annyira felidegesit ezzel. Persze őt nem bánná ha ilyen fiatalon 19 évesen szülnék. Nem akarok. De folyton basztat. Mennyit zabalok meg vékony vagyok és egy picit nagy a hasam, de nem óriási. K.rvara nem eszek annyit, jesszus. Mit tegyek ez ellen, hogy tudnám kezelni úgy, hogy ne b@sztasson mindig ilyenekkel?2020. aug. 7. 10:06
11/16 anonim válasza:
Nyilván anyádon élősködsz, mert, ha az tartana el akivel lefekszel vagy magadat eltartanád, akkor fel sem merülhetne, hogy anyád beleszól a dolgaidba.
Amíg anyádon élősködsz, addig anyádban joggal merül fel, hogy egyszer csak odaszülsz neki egy unokát, amit aztán neki kel felnevelni (meg talán rólad is gondoskodni).
Anyád teljesen jogosan b@sztat és addig örülj még végleg ki nem b@sz a lakásból, aztán mehetsz a palidhoz, ha még egyáltalán kellesz majd neki.
12/16 anonim válasza:
Ha legközelebb piszkál azzal, hogy biztos terhes vagy, pisilj bele egy kávés pohárba és tedd ki elé az asztalra egy terhességi teszttel.
13/16 anonim válasza:
Azért ezt le lehetett volna írni szépen, magyarul is.
14/16 anonim válasza:
Hát...sajnos az elsővel kell egyetértenem, van baj odafent, primitívség nem kicsit. Ugyanolyan proli lettél, mint ő.
15/16 anonim válasza:
De ellenszenves vagy kérdező.. és buta is ahogy olvaslak. "És nem is szexelünk annyit, hogy ez megtörténjen" Mennyit? Ahhoz egyszer is elég, hogy felcsináljanak.
16/16 anonim válasza:
Anyádnak igaza van. Jobban tennéd, hogy meghúznád magad és anyádra hallgatnál, vagy mehetsz otthonról ahova akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!