Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem örül ha jól megy...

Anyám nem örül ha jól megy nekem anyagilag?

Figyelt kérdés

Neki sincs rossz dolga, van egy 50 milliós vidéki szép, 2005-ben épített háza, medencével, állandóan felújítva. Nincsenek anyagi problémái, bárhova elutazhat ha akar. Ehhez képest hiába tanultam eleget, bármit veszek akkor azzal jön “marha jó”, ilyen gúnyosan. Vettem életemben először egy új autót, Mercedes A osztályt. Arra is azt mondta, marha jó és nem tetszett neki. Már amikor felhoztam, hogy Mercit vennék, akkor is azzal jött “Na még Mercedest ...” Nem szórom a pénzt, vehettem volna C osztályt is vagy hitellel E-t. Nagyon tud irigykedni, miközben neki egy új Volvo SUV-ja van. Bezzeg ha a bátyám vesz bármit, akkor el van ájulva. Ő nem tanult, csak bulizott, mai napig anyánk utal neki pénzt hogy kijöjjön a hó végén. Ha bejön egy üzlet, akkor azonnal a rossz végét vetíti elő és soha egy dicséretet nem mond. Az internetes üzletem nagy siker 2-3 éve, erre annyit tud rá mondani “majd egyszer ennek is vége lesz, lesz az internet helyett más”

Másnak is van ilyen anyja? Ha ő jól él, akkor mit zavarja, hogy a félretett pénzem 10%-ból veszek egy autó vagy elmegyek nyaralni?

2020. aug. 6. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

Most ezt kérdezed, hogy nem örül-e ennek édesanyád?

Nem, szerintem sem örül.

2020. aug. 6. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem inkább úgy látja, nem állsz anyagilag biztos lábakon
2020. aug. 6. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, sztem nem a megfelelő platformon teszel fel ilyen kérdést, már önmagában az anyagi helyzetetek miatt kapni fogod az áldást a kommentelőktől :D de ne legyen igazam...
2020. aug. 6. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

"internetes üzletem"

Ezért nem örül, azt hiszi, hogy csak valami bizonytalan semmiség az egész, gondolom nem mai leány már Ő sem. Az én anyám például a mai napig fél valamit rendelni internetről, még utánvéttel is.

2020. aug. 6. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
kamu sztori...
2020. aug. 6. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Most sírsz vagy dicsekedsz?
2020. aug. 6. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Hármasnak:

Nem azzal van a baj, ha valakinek van pénze, hanem ha valaki ilyen nyilvánvaóan fel akar vágni vele, mint most a kérdező :D

"vehettem volna C osztályt is vagy hitellel E-t."

"félretett pénzem 10%-ból veszek egy autót"

Ezek az infók a kérdés szempontjából full nem relevánsak.

Kérdező: kérlek a következő kommentedben oszd meg azt is kérlek, hogy az édesanyádnak az sem tetszett, hogy Egyiptomban voltál nyaralni 5 csillagos all inclusive szállodában 700 ezerért, pedig a félretett pénzedből Arubára is elmehettél volna vagy Mexikóba:D

2020. aug. 6. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Ez a mercis srác már kb. a tizedik hasonló kérdést írogatja ki.... Különböző sztorikkal körítve.
2020. aug. 6. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Valld be hogy csak csajozni akarsz meg a pénzeddel flexelni.
2020. aug. 6. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Mondd anyádnak, hogy csődbe sikerült menni, filléred sem maradt, ellopták a kocsidat s meg is erőszakolt egy csoport "menekült" s hátha megdicsér szeretgetve....nehéz az élet:DDD
2020. aug. 6. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!