A férjem, az anyám és az öcsém tönkretesznek anyagilag és szellemileg is. Mit csináljak? Erre nincs megoldás.
Valóban nincs megoldás, mert a magad gyengesége és gyávasága miatt olyan patológiás családban élsz, amiből téged már 44 évesen aligha lehet kisegíteni.
Sajnos, azt kell mondjam, viseled el őket, mert mást úgysem tudsz tenni. Öcséd és a férjed miért nem megy dolgozni? Miféle ember az olyan, aki tohonya módon az asszonnyal tartatja el magát?
Ha nincs munka a környéken, akkor menjen el az ország mésik felébe, vagy menjen ki külföldöre.
én azt nem értem miért vagy együtt a férjeddel?
a fizetésed egyáltalán nem rossz, simán megtudnál belőle élni. kivehetnél egy albérletet és anyukáddal lakhatnál ott, hogy az öcséd is észre vegye magát. én legalábbis biztos ezt tenném.
azt meg nem elárulni, hogy hol vagytok, mert soha nem lenne vége.
nem tudni mennyi az adósság, de nem értem miért nem te osztod be a saját pénzedet?
Ne haragudj, de ennyi eszed van.
Rég elváltam volna, és elköltözök.
Magadhoz veszed anyádat, mert róla illik gondoskodni, ez a két here meg gondoskodjon magáról.
a híres, reklámozott márkájú tömegtermékekből
Medve anyám, milyen a híres tömegtermék? Nivea?
Hát bocs, de jó nagy baleknak kell lenni ahhoz, hogy valaki eltűrje, hogy a férje 7 éve csak a p*csét lógatja, az öccse meg az isten tudja milyen joggal odaköltözik az ember nyakára. Hogy 38 évesen egy fűszálat nem tett még keresztbe, hát ezt inkább nem is kommentálom, mert nem tudom kinek nagyobb szégyen, neki vagy a kedves édesanyátoknak... Hogy mi a megoldás? Öcsikét kirakni azonnal. Most, ebben a percben. Nem vagy érte felelős, felnőtt férfi ember, így is égjen le a pofájáról a bőr (üzenem neki, hogy akkor sem kellene egy ilyen férfi, ha több milliárd forint járna mellé...). Ha anyádnak vmi nem tetszik, ő is mehet, amerre lát, bár nem hinném, hogy emiatt összecsomagolna és ott hagyna...
Férjednek ultimátum! Ha fél éven belül nem kezd el dolgozni, elválsz tőle. Addig a feladatai ez és ez és ez. És cssak a legszükségesebbet veszed meg neki, élelmiszer, alap higiénia, ruházat, HA KELL.
Ezt kell tenned. Komolyan nem értem mit gondoltál, amikor ezt a két életre méltatlan férfiszerű nem tudom mit, beengedted a lakásodba.
Ha a kirakás nem játszik, mert úgy van a tulajdon, akkor te pakolj össze. Keresel annyit, hogy megold.
Megoldás:
- nem adsz a léhűtőknek pénzt
- kikapcsoltatod a netet és a tévét
- beadod a válópert
- ha a lakás a tiéd, akkor anyád kivételével mindenkit kiteszel
- ha nem a tiéd, akkor meg költözés van
- anyunak keresel egy bentlakásos otthont
probéma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!