Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet feldolgozni azt,...

Hogy lehet feldolgozni azt, hogy a lányom azzal a tudattal halt meg, hogy nem szeretem?

Figyelt kérdés

Pedig érte keltem fel minden reggel, azért dolgoztam, hogy neki megadhassak mindent.

Az utolsó fél évben volt több kisebb-nagyobb vitánk és a legutolsónál a fejéhez vágtam, hogy persze hogy őt traktálom a bajaimmal, hiszen mindnek ő a forrása és hogy egy lusta semmirekellő lesz belőle. De csak ideges voltam és fáradt, nem gondoltam, hogy ezek lesznek az utolsó mondatok, amiket elmondok neki.

2020. aug. 5. 15:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
22%
Máskor jobban gondold át, hogy kinek mit mondasz. Ki mint vet, úgy arat.
2020. aug. 5. 20:45
 32/35 anonim ***** válasza:
23%
30, nekem meg az döbbenetes, mennyire meg lehet vezetni itt felnőtt embereket.
2020. aug. 5. 21:00
 33/35 anonim ***** válasza:
87%

Jézusom álljatok már le, el se tudjátok képzelni, hogyan érezheti magát emiatt és még jön a kioktatás, hogy legközelebb gondolja át mit mond... valószínűleg kb egymilliószor átgondolta már ezt. Ostoba, lélektelen, felelőtlen, aki még képes ezt a szemére hányni szerencsétlen kérdezőnek. Még sosem voltak ezek az okos emberek haragban egy szerettükkel? Nem mondtak meggondolatlanul olyat, amit később megbántak? Egy különbség van, nekik volt lehetőségük megbeszélni, bocsánatot kérni, a kérdezőnek ez nem adatott meg. Több tiszteletet és empátiát ennél.

Kérdező, kérj segítséget, ne maradj egyedül. Belülről fog szétrágni a bűntudat különben, mindemelett gyászolsz is.

2020. aug. 5. 22:27
 34/35 anonim ***** válasza:
98%
Az utóbbi időkben nálam is volt rengeteg stressz meg anyunál is és sokszor összeszólalkozunk semmiségeken. Ettől még tudom, hogy szeret. És ő is tudja, hogy szeretem. A lányod is tudta, hogy szereted. Hülye viták mindenhol előfordulnak, akinél nem, az hazudik.
2020. aug. 6. 16:12
 35/35 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező! Fogadd őszínte részvétem. A lányod bizonyára tudta,hogy szereted hiszen ahogy írod mindent megakartál adni neki ami az erődből tellett. Viszont a fájdalmadról inkább ismerőseidnek,esetleg pszichológusnak próbálj beszélni. Ne egy ilyen oldalon ami tele van beteg,torz emberekkel akiknek annyi az összes szórakozásuk,hogy belerúghassanak mindenkibe.
2020. aug. 6. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!