Hogy lehet feldolgozni azt, hogy a lányom azzal a tudattal halt meg, hogy nem szeretem?
Pedig érte keltem fel minden reggel, azért dolgoztam, hogy neki megadhassak mindent.
Az utolsó fél évben volt több kisebb-nagyobb vitánk és a legutolsónál a fejéhez vágtam, hogy persze hogy őt traktálom a bajaimmal, hiszen mindnek ő a forrása és hogy egy lusta semmirekellő lesz belőle. De csak ideges voltam és fáradt, nem gondoltam, hogy ezek lesznek az utolsó mondatok, amiket elmondok neki.
Egyes válaszoloknak akik soha senkit nem bántottak egy vita hevében, hogy csak fájdalmat okozzanak azoknak csak annyit üzennék, hogy álszentek!
Hogy miért? Mert, most tapostak bele egy gyászoló anya legérzékenyebb pontjába. Véleménye mindenkinek lehet, de van amikor jobb megtartani.
Ha holnap halljuk a hírekben, hogy a kérdező lelőtte magát, mert nem tudott a tudattal együttélni, sajnos akkor sem merülne fel bennük, hogy ok sem jobbak, sőt ők lennének az első fröcsögők a komment szekcióban, hogy biztos lett volna más megoldás, és hogy figyelhetett volna jobban a környezete egy gyászoló anyára.
Na itt a környezet, meg ha csak online is akinek támogatást kell nyújtania!
A kérdező lánya nem megölte magát ez miatt a mondat miatt hanem a kérdésből következtetve ettől függetlenül halt meg! Tényleg bárki komolyan azt írja egy gyászoló anyának, hogy a lánya nem tudta, hogy szereti csak mert egy vita hevében csúnyát mondott neki? Egy mondat miért írna felül több 10 év szeretet?
Beszélgess erről valakivel személyesen, akár szakemberrel vagy egy jó baráttal!
Biztosan tudta és érezte, hogy szereted!
Csatlakoznék a 27, 28-as válaszolóhoz, egyszerűen döbbenetes, hogy egy szemmel láthatóan kínlódó emberbe, aki már így is a földön fekszik, ilyen rondán belerúgtok.
Foglalkozzatok a saját életetekkel és töltsétek ki máson a szüleitek iránti frusztrációt. Mocskok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!