Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet feldolgozni azt,...

Hogy lehet feldolgozni azt, hogy a lányom azzal a tudattal halt meg, hogy nem szeretem?

Figyelt kérdés

Pedig érte keltem fel minden reggel, azért dolgoztam, hogy neki megadhassak mindent.

Az utolsó fél évben volt több kisebb-nagyobb vitánk és a legutolsónál a fejéhez vágtam, hogy persze hogy őt traktálom a bajaimmal, hiszen mindnek ő a forrása és hogy egy lusta semmirekellő lesz belőle. De csak ideges voltam és fáradt, nem gondoltam, hogy ezek lesznek az utolsó mondatok, amiket elmondok neki.

2020. aug. 5. 15:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
26%
Valamint nem hiszem, hogy perverz barom lennék, aki élvezi mások szenvedését, sőt, épp ellenkezőleg. :D Azt viszont magyarázd el nekem, hogy miért kéne a leírtak mellőzésével válaszolnom a kérdező kérdésére? Hidd el nekem, együttérzek a kérdezővel, bele sem akarok gondolni, milyen az, hogyha elveszítek egy gyereket, ráadásul úgy, hogy nem szépen váltunk el egymástól, azonban sajnos benne van a pakliban, hogy az édesanyja megjegyzése hiányzott a legkevésbé a lelkivilágának, ezt nem tagadhatja egyikőtök sem.
2020. aug. 5. 19:04
 22/35 anonim ***** válasza:
83%
Egyre válaszolj: Miért írsz úgy mintha öngyilkos lett volna a gyerek? Miért marod a kérdezőt és próbálsz a lelkébe taposni? Az együttérzéses rizsát meg hagyjuk, nyilván hazudsz.
2020. aug. 5. 19:07
 23/35 anonim ***** válasza:
20%
"De csak ideges voltam és fáradt,..." aha, és akkor ettől a gyereked kevésbé lesz halott vagy mi? Mit mentegeted magad? Ocsmányul beszéltél vele, és úgy halt meg, hogy azt hiszi gyűlölöd. Késő bánat...
2020. aug. 5. 19:08
 24/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell bele rúgni a kérdező be így is van elég baja kedves kérdező szerintem keres fel egy pszichológust ha nem tudod feldolgozni a halálát és őszinte részvétem nyugodjon békében a gyermeked
2020. aug. 5. 19:20
 25/35 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom, talán, mert a kérdező írásából ezt vettem ki? A lélekbe taposást pedig vitatnám, ha az lenne a célom, közel sem így fogalmaznék, egyszerűen nem siklottam el a kérdése felett. Lehet, engem szocializáltak rosszul, de egy szerettemnek sem mondtam olyat egy vita vagy veszekedés közben, ami érzékeny pontot érinthet, bár lehet, hogy mindezt azért teszem, mert nem akarok öncélúan fájdalmat okozni nekik, mert a szavaknak súlya van. Persze, nem vagyok szent, azonban még akkor is igyekszem hideg fejjel gondokolkodni egy-egy vitában, mikor más már tányérokat hajigálna (volt benne részem, köszönöm). Az "együttérzéses rizsám" pedig akár hiszed, akár nem, valódi, ha nem érintett volna meg a kérdező története, szerinted írtam volna akár egy szót is? Amúgy is, mi célom lenne azzal, hogy egy random idegennek hízelegjek?
2020. aug. 5. 19:23
 26/35 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sehogy... de megtanulhatsz vele együtt élni. Fogadd őszinte részvétem!
2020. aug. 5. 19:40
 27/35 anonim ***** válasza:
81%

Egyes válaszoloknak akik soha senkit nem bántottak egy vita hevében, hogy csak fájdalmat okozzanak azoknak csak annyit üzennék, hogy álszentek!

Hogy miért? Mert, most tapostak bele egy gyászoló anya legérzékenyebb pontjába. Véleménye mindenkinek lehet, de van amikor jobb megtartani.

Ha holnap halljuk a hírekben, hogy a kérdező lelőtte magát, mert nem tudott a tudattal együttélni, sajnos akkor sem merülne fel bennük, hogy ok sem jobbak, sőt ők lennének az első fröcsögők a komment szekcióban, hogy biztos lett volna más megoldás, és hogy figyelhetett volna jobban a környezete egy gyászoló anyára.

Na itt a környezet, meg ha csak online is akinek támogatást kell nyújtania!

A kérdező lánya nem megölte magát ez miatt a mondat miatt hanem a kérdésből következtetve ettől függetlenül halt meg! Tényleg bárki komolyan azt írja egy gyászoló anyának, hogy a lánya nem tudta, hogy szereti csak mert egy vita hevében csúnyát mondott neki? Egy mondat miért írna felül több 10 év szeretet?

2020. aug. 5. 19:49
 28/35 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon sajnálom, hogy ez történt! Részvétem!Nem tudhattad, hogy ez fog történni. Ennyi gusztustalan hozzászólást...
2020. aug. 5. 19:53
 29/35 anonim ***** válasza:
93%

Beszélgess erről valakivel személyesen, akár szakemberrel vagy egy jó baráttal!

Biztosan tudta és érezte, hogy szereted!

2020. aug. 5. 19:54
 30/35 anonim ***** válasza:
77%

Csatlakoznék a 27, 28-as válaszolóhoz, egyszerűen döbbenetes, hogy egy szemmel láthatóan kínlódó emberbe, aki már így is a földön fekszik, ilyen rondán belerúgtok.

Foglalkozzatok a saját életetekkel és töltsétek ki máson a szüleitek iránti frusztrációt. Mocskok.

2020. aug. 5. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!