Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet feldolgozni azt,...

Hogy lehet feldolgozni azt, hogy a lányom azzal a tudattal halt meg, hogy nem szeretem?

Figyelt kérdés

Pedig érte keltem fel minden reggel, azért dolgoztam, hogy neki megadhassak mindent.

Az utolsó fél évben volt több kisebb-nagyobb vitánk és a legutolsónál a fejéhez vágtam, hogy persze hogy őt traktálom a bajaimmal, hiszen mindnek ő a forrása és hogy egy lusta semmirekellő lesz belőle. De csak ideges voltam és fáradt, nem gondoltam, hogy ezek lesznek az utolsó mondatok, amiket elmondok neki.

2020. aug. 5. 15:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk itt az okostojás elárulhatná, miért tesz úgy mintha a kérdező halálba kergette volna a gyerekét, és miért akar bűntudatot kelteni benne.. SEMMIT sem tudunk az esetről.
2020. aug. 5. 17:16
 12/35 anonim ***** válasza:
17%
Kétszer meg kellett volna gondolni, hogy mit mondasz. A saját gyerekeddel így beszéltél? És most még téged kellene istápolni?
2020. aug. 5. 17:23
 13/35 anonim ***** válasza:
17%
Szegény... :'( Normálisan kellett volna beszélned vele! Hogy mondhattál neki ilyeneket? Gratulálok... szülőségből jeles..
2020. aug. 5. 17:25
 14/35 anonim ***** válasza:
93%
Biztos tudta Ő, hogy csak idegességedben mondtad, és hogy szereted. Részvétem.
2020. aug. 5. 17:38
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

Egy tinikorban lévő gyerek tud nagyon fárasztó és rossz lenni,amibe az anyák időnként belefáradnak és olyat mondanak,amit nem gondolnak komolyan.. nagyon jó anyánk van, de nála is volt,hogy elszakadt a cérna ( jogosan, de persze utólag okos az ember). Mondott olyat ami bántott de utána bocsánatot kért,láttam,hogy eszi magát. Mindenki jár így néha,sajnos tényleg elfelejtjük azt,mennyire múlandó az élet és nem tudhatjuk,kinek mikor kell mennie..

Aki elítéli a kérdezőt,soha nem volt még kimerült? Nem volt rossz kamasz gyereke és szakadt el a cérna? Ez nem jelenti,hogy rossz anya, csak emberből van és jót akart neki. (A tesóm szintén megkapta azt a dumát,amit a kérdező mondott a lányának,amikor a pc játékon kívül semmit nem csinált,függő volt, nem tanult etc). Mégse sértődtünk meg, tudtuk,valahol igaza van. Ha ott és akkor haltam volna meg,amikor anyám leb.szott,akkor is tudtam volna,hogy a mindene voltam és szeretett mindennél jobban. És a tesóm is így van ezzel. Mert alapjáraton meg nagyon szoros a kapocs köztünk.

2020. aug. 5. 18:08
 16/35 anonim ***** válasza:
88%
Most az jó nektek, hogy még rugdossátok is? Ez valami örömérzetet okoz nektek ilyenkor?
2020. aug. 5. 18:24
 17/35 anonim ***** válasza:
85%

16

Félelmetes ez az empátiahiány...

2020. aug. 5. 18:32
 18/35 anonim ***** válasza:
77%
Valóba félelmetes hogy semmi infó alapján egy idióta majdnem gyilkosnak állítja be a gyászoló szülőt. Perverz barom, aki élvezi hogy marhat valakit aki alapból labilis időszakban van.
2020. aug. 5. 18:41
 19/35 anonim ***** válasza:
25%
Tényleg részvétet érzek a kérdező iránt, azonban el kell ismernetek, hogy erős volt egy ilyen dolgot a gyereke szemére vetni, még akkor is, ha csupán az indulat miatt szaladt ki a száján. Ha emiatt a megállapításom miatt levonja valaki a következtetést, hogy nem vagyok elég empatikus, egészségére. Nem értem, miért kéne babusgatnom a kérdezőt, mintha hímes tojás volna. Természetesen kívánom, hogy forduljon jobbra a sora mihamarabb, azonban nem hiszem, hogy a lánya egy ilyen megjegyzéstől padlóra került volna, ahhoz azért több idő kell (utalnék itt a fél éve tartó feszült viszonyra, ahol a viták, veszekedések alkalmával esetlegesen több hasonló megjegyzést is kiejtett a kérdező a száján, mert ugye az indulatok...).
2020. aug. 5. 18:55
 20/35 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk azért kéne babusgatnod, mert élete talán legnagyobb fájdalmát éli át te meg oktatgatod a pollkorrekt dumáddal.Minden ember szokott vitatkozni, oylasmit vágni egy hozzátartozó fejéhez, ami nem gonodl komolyan.
2020. aug. 5. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!