Imádnivaló, hogy le se írja még a kérdező, hogy mivel teszik tönkre, de máris megy az ítélkezés, ugye igy "anonim" személyazonossággal mindenki k***a okos, meg nagy a száj. Megsúgom, ha egy gyerek nem szeret otthon lenni bármilyen okból kifolyólag, az mindenképp a szülő hibája. Akkor is ha elkényeztette, akkor is ha rossz társaságba keveredik, akkor is ha lázad és kezelhetetlen, akkor is ha ütik-verik otthon, sőt ha verbálisan van bántalmazva pláne. AZ Ő NEVELÉSÜK, akármilyen is lett 16 éves korára. A fizikai bántalmazás lehet hogy látványos, viszont a verbálistól torzul a személyiség, tudatalatt, lélekben nyomorít. Ezért van ennyi tönkrevágott, nyugtató és antidepresszánson élő zombi szülőnk és felnőttünk, mert a fizikai bántalmazáson kívül más milyen nincs, ne hisztizz, takarodj tanulni 🙂🙃🙃
2020. aug. 5. 14:01
12/23 anonim válasza:
11
Ki mondta, h fizikai bántalmazás van???
2020. aug. 5. 14:04
13/23 anonim válasza:
A túl féltett gyerekek, akiket nem engednek sehova és mindentől tiltják őket nagyobb eséllyel csinálnak felnőtt korukra f*szságokat, mert csak akkor tudnak "kiszabadulni", akkor tapasztalják meg azokat a dolgokat, amiket más már 15-18 évesen kiélt. Túlfélteni és mindent tiltani sem egészséges
2020. aug. 5. 14:06
14/23 anonim válasza:
Kedves 12-es senki, nem is azt irtam. Csak felmerült pár válaszadónál, én meg leírtam a véleményem, mert szerencsétlen kérdező valószínűleg otthon is kapja a szart, meg itt is a sok anonim okostól, ennyi.
2020. aug. 5. 14:09
15/23 anonim válasza:
"Megsúgom, ha egy gyerek nem szeret otthon lenni bármilyen okból kifolyólag, az mindenképp a szülő hibája."
Az átlag kamasz nem szeret otthon lenni és ennek alapból nem az a háttere, hogy xar otthon, hanem az az ösztönös, evolúciós törekvés, hoyg levalljon a szuleirol.
2020. aug. 5. 14:11
16/23 anonim válasza:
Vagy esetleg van egy baráti társasága, akikkel ellehetetlenitik a kapcsolatát, mert sosem engedik el velük sehova, igy kimarad a közös szórakozásokból és élményekből, aztán most annyira betelt a pohár,mert nem hagyják hogy kiélje a tinédzser éveit, hogy emiatt hajlandó lenne függetlenné válni.
Én szerettem otthon lenni, sőt egy egy buli után jól is esett végre haza érni. Nálunk is buliztunk, átjártunk egymáshoz, a szüleim is jóban voltak/vannak a barátaimmal mai napig is. A szüleim meg is mondták, hogy akármi történjen velem, ne féljek hazajönni, mindig szivesen látni fognak.
2020. aug. 5. 14:19
17/23 anonim válasza:
11es, olvasd el a kérdést mégegyszer. Ott van hogy azzal teszik tönkre hogy nem mehet ide-oda mikor akar.
2020. aug. 5. 14:23
18/23 anonim válasza:
Én 15 évesen szabadultam el. Apám vert, anyám lelkileg terrorizált és zsarolt.
15 évesen kolis lettem 18 éves koromig, dolgoztam gimi mellett (véletlenül se ilyen 600Ft/órás árufeltöltő melókat ahol leszakad az ember dereka 8 óra 25kg-os kutyatáppakolástól, komolyabb munkám volt)
Aztán 18 évesen vettem egy házat, elmentem egyetemre, de rájöttem hogy nem nekem való a szak, ráadásul a jelenlegi munkámmal majdnem másfélszer annyit keresek mint amennyi az átlagfizu lenne a diploma után. Szóval itt vagyok 20 évesen vállalkozóként egyedül.
Meg lehet csinálni, itt az élő példa, de nagyon észnél kell lenni (nincs anyusegíts) és keményen kell dolgoznod hogy sikerüljön!
2020. aug. 5. 14:25
19/23 anonim válasza:
17-es látom, "ide-oda" - elég széles a lehetőségek listája, a kisboltba? kirándulni? a barátaihoz? bulizni? esetleg tényleg sehova? Egy 16 évest ha tényleg nem engednek el sehova, vagy egy-két programra a barátaival, akkor az már elég beteges féltés. Életképtelent akarnak belőle nevelni, 0 szociális tapasztalattal? Az lenne az egészséges hogy otthon ül velük egész nap?..... "mikor akar" ezt már te egészítetted ki, mert nem látom sehol. Legalább lehet következtetni a szövegéből, hogy elkéredzkedik és nem szököget meg ész nélkül.
2020. aug. 5. 14:40
20/23 anonim válasza:
#17: Pont azt írja, hogy NEM AZZAL teszik tönkre. Neked nem megy az értő olvasás.
Beidézem, hátha menni fog: "Tönkretesznek. NEM AZZAL hogy feltenek attól attól meg a felelősség miatt nem engednek ide oda."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!