Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves lányotok felengednétek...

16 éves lányotok felengednétek egy sráccal "randizni" akivel egyszer találkozott Budapestre?

Figyelt kérdés
100kmen belül van
2020. júl. 31. 22:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem is a srác utazzon.
2020. aug. 1. 08:22
 22/24 anonim ***** válasza:
81%
Én mehettem 16 évesen, miután megismerte a srácot, mert vette a fáradtságot és ő jött előbb. Függetlenedni akartam, messzire menni, de annyit azért gondoltam, hogy ahhoz előbb be kell vállalni a kellemetlen szitut, és legalább megmutatni az inast. Ha a 16 éves fiam akarna menni is engedném, de azért elvárható szerintem, hogy mutatkozzon be a csaj szülei előtt. Attól még gyerekek, és a szülők felelőssége, hogy relatív biztonságban tudja, mert nem 10km távolságra megy.
2020. aug. 1. 12:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. aug. 1. 17:47
 24/24 anonim ***** válasza:
Miért megy a lány, miért nem megy a fiú?
2020. aug. 8. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!