Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves lányotok felengednétek...

16 éves lányotok felengednétek egy sráccal "randizni" akivel egyszer találkozott Budapestre?

Figyelt kérdés
100kmen belül van
2020. júl. 31. 22:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Én elsősorban a távolsag miatt nem engedném el. Más az, ha a szomszéd faluba vagy városba megy ahová max 30 perc alatt kiérek, ha ne adj isten baj van es felhív (pl ott hagyta a srác valahol és nincs nála pénz mert már elköltötte) és más az amikor ott áll a Blahán és szomorúan pislog a sok idegen/csöves/kéregető/nyári indián közt, én meg max órák múlva tudnék oda érni.
2020. júl. 31. 22:41
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
9: és Gyöngyösön nincsen mindenféle ember? :-DDD
2020. júl. 31. 22:42
 13/24 A kérdező kommentje:
20 éves azt hiszem
2020. júl. 31. 22:42
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
Az elég nagy korkülönbség még olyankor...
2020. júl. 31. 22:50
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Mondjuk szerintem pont Gyöngyösön vannak a legmindenfélébb emberek. :D
2020. júl. 31. 22:58
 16/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Jöjjön a fiú.
2020. júl. 31. 22:58
 17/24 anonim ***** válasza:
81%

Nem, ok: #11-es mondatai

Nem nagy a korkülönbség szerintem, de ne utazzon egy fiatal lány egyedül vonattal Bp-re, nem érdekes, hogy egyszer már találkoztak, ha akar valamit a fiú jöjjön ő, nem ismerem Gyöngyöst, de ha az ok az lenne, hogy nincs sok lehetőség arra, hogy beüljenek vhova, akkor keressenek Gyöngyöshöz közelebb eső helyet, ahol esetleg több szórakozási lehetőség van.

2020. júl. 31. 23:24
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem, és szintén a fiú utazzon-ra voksolok. Miért a lánynak kell mennie "idegen terepre", egyedül, és egyáltalán furcsa az, hogy a fiú is ezt hogy hagyhatja.
2020. júl. 31. 23:49
 19/24 anonim válasza:
Esetleg megbeszélhetnétek egy időintervallumot, amíg a sráccal van, de amúgy te vinnéd-hoznád Pestről. De ez csak egy kósza ötlet.
2020. aug. 1. 00:20
 20/24 anonim ***** válasza:
52%

Az én anyám ebben a koromban 4 barátommal felengedett Budapestre és saját szállásunk is volt az egyik barátnőm rokonánál.Nagyon sokáig fontolóra vette ezt az egészet.

Szerintem egyedül semmiképp se menjen ráadasul ne egy olyan emberhez,aki kicsit sem megbízható,mert csak egyszer találkozott vele.Az ki van zárva!Ha el szeretne menni Budapestre csakis megbízható felügyelettel menjen és több emberrel. Legyen néhány ember körülötte,hogyha valami baj van számíthasson rájuk,akiket már régóta ismer és mindenképp legyen elérhető.Én mindig beszámoltam anyámnak hova megyek mit csinálok,felhívtam mindig,ha odaértem a vonattal,oda értem a szállásra..stb.Én szívem szerint,ha lenne gyerekem maximum 18 éves korától engedném el,de,ha olyan megbízható a gyerek,mint én akkor nagynehezen még belefér a 16 is,mert velem nem volt probléma. Most már 2 éve rendszeresen járok fel Budapestre és ne vegyétek sértésnek,de a vidékiek mindent bebeszélnek a fővárosról,hogy ott minden sarkon gyilkosok meg sz#xrabszolgatartók járkálnak,de nem kell ennyire túlgondolni,viszont túl lazán se kell venni.

20/L

2020. aug. 1. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!