Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyámnak...

Hogy mondjam meg anyámnak hogy a párja nem igazán úgy néz rám mint egy 16 éves lányra kéne?

Figyelt kérdés

A szüleim 10 éve elváltak, én közös megegyezéssel apához kerültem, anyát hétvégente látogatom. Az új barátjával 4 hónapja költöztek össze, addig maximum 3x találkoztam a pasival mert külföldön dolgozott. Viszont mióta összeköltöztek a pasi nagyon furán viselkedik. Már az elején észrevettem hogy mikor nem nézi senki akkor figyel, és általában vagy a mellemet, vagy a fenekemet. Illetve van olyan hogy mesél valamit, gesztikulál a kezével, és véletlenül mindig a mellem közelébe kerül a keze. Meg ha pl a konyhában vagyok, és ő keresne valamit a fiókban de én pont előtte állok, akkor megfogja a derekam, megszorítja és úgy tol odébb. Meg ilyen kétértelmű utalásokat tesz. Pl nyáron fogom betölteni a 17-et, és apa megígérte hogyha elmúlik ez a vírushelyzet és lesznek fesztiválok vesz nekem az egyikre egy jegyet. Szóval ezt meséltem az egyik fiúhaveromnak telefonon és viccesen hozzátettem hogy jó lenne ha jönne ő is(mármint a haverom) mert alacsony vagyok és valakinek a nyakába kell ülni hogy lássak valamit. Ezt a pasi meghallotta és "viccesen" megjegyezte hogy majd jön ő és ülhetek az ő nyakába. Ez csak egy pár példa volt..

Anyának is utalnék a dologra, de olyan érzésem van mintha sejtené de nem tenne semmit. Múltkor mikor jobb idő volt egy egyszerű, nem kivágott ruhában szaladtam be egy fél percre náluk hogy átvegyem a kaját, nem is akartam ottmaradni. Anya meg annyit mondott hogy nem szégyellem magam hogy ennyi bőrt mutatok mikor idegen férfi is van a házban.. KB csak térdtől voltam "meztelen" ezért is csodálkoztam hogy leszidott.

Nem merem mondani anyának hogy figyeljen oda egy kicsit a barátjára mert kellemetlenül érzem magam előtte. Meg félek hogy a barátja letagadja ha mondok is valamit.

Sokáig azt hittem hogy csak én látom így, de volt mikor náluk voltam hétvégén, és az egyik fiúbarátom a nyelvsuliból átjött tanulni, és nálunk maradt vacsorára. Miután végeztünk akkor még folytattuk a tanulást a szobámban és a fiú konkrétan rákérdezett hogy anyám párja mindig ilyen furcsán viselkedik-e a közelemben. Szóval nem csak én vettem észre ezt..

Nem akarom anyát letámadni, mert még mindig van bennem kétely hogy csak én képzelek bele többet és a férfi szimplán csak túl kedves. Viszont mondani is akarom neki hogy beszélgessen el vele, mert nagyon kínosan érzem magam, és már lassan utálok náluk járni emiatt.

2020. ápr. 26. 13:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
99%

Szerintem jól érzed amit érzel. Ezt azért nehéz félre érteni. Próbálj beszélni anyuddal de úgy érzem lehet a pasit fogja védeni...

Hány éves a pasas?

2020. ápr. 26. 13:24
 2/31 anonim ***** válasza:
96%

Nem kell ehhez anyád. Legközelebb ha utalásokat tesz, közölt vele, hogy visszautasítod és undorítónak tartod a célzást is, ha pedig hozzád ér, akkor kölöd vele, legközelebb letöröd kezét/tökön rúgod, stb. Persze jön majd, hogy ő nem úgy gondolja, stb., erre a megfelelő válasz, hogy te pedig véletlenül a forró teát fogod az ölébe önteni, persze csak véletlenül megbotolva.

Ne hagyd magad. Anyád tud mindent, és nem segít, nem bízhatsz benne, és ha ezt nem teszed rendbe, csak rosszabb lesz. Éjszaka bejárás a szobába, mert biztos ki vagy takarva, nehogy megint megfázz. Leselkedés átöltözésnél, véletlen benyitás fürdés alatt... Lépjél te lány, mert egész életedben viseled a sebeket.

2020. ápr. 26. 13:27
 3/31 anonim ***** válasza:
94%
Bocs az autocorrect miatt, azért remélem érthető. Vedd tényleg nagyon komolyan a dolgot.
2020. ápr. 26. 13:29
 4/31 anonim ***** válasza:
99%
Elmondhatod anyádnak, amit ide leírtál. Ne kérjed őt arra, hogy beszéljen erről a barátjával. hanem inkább arra figyelmeztessed, hogy miféle gyanút fogtál, ezért legyen résen, mert más lányokkal (nőkkel) szemben is így viselkedhet, anyád tudta nélkül.
2020. ápr. 26. 13:29
 5/31 anonim ***** válasza:
71%
Anyadnak elmondhatod, hinni nem neked fog, hanem ezt a kretent vedi majd, mert fontosabb neki, mint te. En a helyedben messze elkerulnem mind a kettot, ha csak nem akarsz meg ennel is kellemetlenebb helyzetekbe kerulni.
2020. ápr. 26. 13:50
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Szépen leírta a 2-es válaszoló. Tedd helyre a palit még most az elején.
2020. ápr. 26. 13:56
 7/31 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Jól érzed, nem véletlenül kétértelmű.

Deédesanyád nem feltétlenül "látja" a dolgot, csak mivel nem élsz vele, nem annyira érzékeny a te irányodba. Ha már úgyis apáddal élsz együtt, neki mondd el a dolgot előbb. Utána, ha a faszi nem hagyja abba, akkor tedd a pasit helyre, ehhez akkor is jogod van, ha anyádnak ez kellemetlen.

2020. ápr. 26. 14:03
 8/31 A kérdező kommentje:

1-es: majdnem 50 éves

8-as: nem hiszem hogy ez a legfontosabb kérdés ebben az esetben, de igen, még tudna anyám élni a pasi pénze nélkül. Nekem semmivel nem tartozik, és nem is akarom hogy tartozzon, anyám meg közel 10 évig a saját pénzéből élt meg, szóval ezután is meglenne.

2020. ápr. 26. 14:17
 9/31 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, teljesen at tudom érezni ezt velem is tortent hasonlo es sajnos durva irányba fajult el.

Azt tanácsolom, hogy mondd el apukadnak ezt az egészet, szólj ra az "uriemberre" hogy szálljon le rólad például stb, határozottan.

Anyukadnak is mondd el szerintem ha tetszik neki ha nem es ha megtudod oldani ne nagyon talalkozz vele mert beteg a pasi.

Azt meg amit anyukád mondott a ruhadrol fel se vedd kérlek, semmi baj nincs azzal a ruhával amit leírtál, kérlek ne érezd te magad a hibásnak mert nem vagy az. Kitartást,ha bármiben tudok segiteni irj privátba

2020. ápr. 26. 14:18
 10/31 anonim ***** válasza:
5%

10.-nek.

Írjon neked privit? Így akarod felszedni, majd futtatni, mikor lelép otthonról?

2020. ápr. 26. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!