Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyámnak...

Hogy mondjam meg anyámnak hogy a párja nem igazán úgy néz rám mint egy 16 éves lányra kéne?

Figyelt kérdés

A szüleim 10 éve elváltak, én közös megegyezéssel apához kerültem, anyát hétvégente látogatom. Az új barátjával 4 hónapja költöztek össze, addig maximum 3x találkoztam a pasival mert külföldön dolgozott. Viszont mióta összeköltöztek a pasi nagyon furán viselkedik. Már az elején észrevettem hogy mikor nem nézi senki akkor figyel, és általában vagy a mellemet, vagy a fenekemet. Illetve van olyan hogy mesél valamit, gesztikulál a kezével, és véletlenül mindig a mellem közelébe kerül a keze. Meg ha pl a konyhában vagyok, és ő keresne valamit a fiókban de én pont előtte állok, akkor megfogja a derekam, megszorítja és úgy tol odébb. Meg ilyen kétértelmű utalásokat tesz. Pl nyáron fogom betölteni a 17-et, és apa megígérte hogyha elmúlik ez a vírushelyzet és lesznek fesztiválok vesz nekem az egyikre egy jegyet. Szóval ezt meséltem az egyik fiúhaveromnak telefonon és viccesen hozzátettem hogy jó lenne ha jönne ő is(mármint a haverom) mert alacsony vagyok és valakinek a nyakába kell ülni hogy lássak valamit. Ezt a pasi meghallotta és "viccesen" megjegyezte hogy majd jön ő és ülhetek az ő nyakába. Ez csak egy pár példa volt..

Anyának is utalnék a dologra, de olyan érzésem van mintha sejtené de nem tenne semmit. Múltkor mikor jobb idő volt egy egyszerű, nem kivágott ruhában szaladtam be egy fél percre náluk hogy átvegyem a kaját, nem is akartam ottmaradni. Anya meg annyit mondott hogy nem szégyellem magam hogy ennyi bőrt mutatok mikor idegen férfi is van a házban.. KB csak térdtől voltam "meztelen" ezért is csodálkoztam hogy leszidott.

Nem merem mondani anyának hogy figyeljen oda egy kicsit a barátjára mert kellemetlenül érzem magam előtte. Meg félek hogy a barátja letagadja ha mondok is valamit.

Sokáig azt hittem hogy csak én látom így, de volt mikor náluk voltam hétvégén, és az egyik fiúbarátom a nyelvsuliból átjött tanulni, és nálunk maradt vacsorára. Miután végeztünk akkor még folytattuk a tanulást a szobámban és a fiú konkrétan rákérdezett hogy anyám párja mindig ilyen furcsán viselkedik-e a közelemben. Szóval nem csak én vettem észre ezt..

Nem akarom anyát letámadni, mert még mindig van bennem kétely hogy csak én képzelek bele többet és a férfi szimplán csak túl kedves. Viszont mondani is akarom neki hogy beszélgessen el vele, mert nagyon kínosan érzem magam, és már lassan utálok náluk járni emiatt.

2020. ápr. 26. 13:14
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ha anyád felháborodik, hogy de járnod kell oda, feleld azt, hogy ha a hivatal elé viszi, akkor majd a gyermekvédelem eldönti, kell-e menned, miután fogdos anyád pasija.
2020. máj. 4. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!