Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves vagyok és apám gyermek...

16 éves vagyok és apám gyermekkorom ota bantalmaz lelkileg testileg... mit tegyek hogy már ne fáljon?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 167cm 56 kg apam lelkileg bantalmazz hogy egy szep lany vagyok de duci es csufol..testileg rajtam vezeti le a duhet eddig anyukamon de o elkoltozott tolunk 300km- re. Lassan 4 eve rajtam tolti ki de erthetetlenul megrugdos megver pofanver multkor felszakadt a szam es a rendorseget is nem 1, 2 hivtak ki hozza de nem tesznek semmit mert olyan eroszakos benyomasa van meg maskepp add elo mindent minden bajarol mostansag en es a nagymamam tehet egyszeruen mar nen birom lelkileg nagyon elfaradtam..

#család #bántalmazás #Testileg, lelkileg
2020. júl. 9. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
menj be a csaladsegitobe. hivd fel anyukad.
2020. júl. 9. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérj segítséget vagy anyukádtól, vagy a nagymamádtól. Fogjatok össze.
2020. júl. 9. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Olyan anyától,aki így magára hagyja a gyerekét egy vadbarommal,ugyan milyen segítségre számíthatna?
2020. júl. 9. 16:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az anyjától szerintem ne kérjen segítséget, ha ott hagyta egy ilyen alaknak és 300 km távolságra lelépett. Család segítő, vagy az iskolában szólj valakinek.
2020. júl. 9. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:
58%

3-as 4-es

Ti tudjátok, hogy miért ment el az anyja?

2020. júl. 9. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy miert ment el,nem vitte magaval a gyereket.Ha a kerdezo pontosan fogalmazott,akkor ennek negy eve.Anyuka,ha akarta volna,mar magahoz vette volna a lanyat.
2020. júl. 9. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, pakolj össze (hátizsák a legfontosabb dolgaiddal: iratok, pénz, bizonyítványok, értékeid, 3 váltás ruha) és menj be a rendőrségre! Kérd az intézeti elhelyezésed, mert félsz!

167 cm/56 kg nem duci, hanem sovány.

Alternatív megoldás nane egyesület felhívása

2020. júl. 9. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:
2020. júl. 9. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsi ezt nem ide akartam, egy másik kérdéshez.
2020. júl. 9. 18:13
 10/11 bege válasza:
100%
Ugyan ebben a cipőben,jártam. Nekem még durvábbak is voltak,de hála istennek sikerült minden és lekopogom mára már minden a legnagyobb rendben van. Lelkileg még mindig nem vagyok jól de szerintem ezen már csak én magam tudok segíteni. Esetleg ha beszélgetni szeretnél,vagy tanácsot én hogy én hogyan jutottam el oda ahol most vagyok és miként ugortam át az akadályokat nyugodtan írj privát üzenetben.
2020. júl. 10. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!