Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám lelkileg tönkre tesz mit...

Apám lelkileg tönkre tesz mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Apám már kiskorom óta rendszeresen adja az ívet hogy nem vagyok jó úgy ahogy vagyok.Mint például nem vagyok eléggé lányos,nincsen stílusom,elhízott vagyok és ráadásul egészségtelen is.Régen eléggé sok pofont is kaptam de ez szerencsére már vagy 5 éve nincs így.Mára már csak a lelki terror maradt de ez már egyre rosszabb és nem tudok vele mit kezdeni.Pár éve jelentkezett nálam egy enyhe depresszió is de akkor is csak bántott és azt mondta hogy ne legyek mű depressziós és bumm csattant is a falon a keze. Valaki tudna valami tanácsot adni?

2020. jún. 29. 15:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%

Míg nem vagy abban a helyzetben, hogy elköltözz, hagyd egyszerűen figyelmen kívül. Valószínűleg a saját problémáit vezeti le rajtad, ez semmiféleképpen sem a te hibád.

Esetleg beszélj vele, az lenne a legtisztább.

2020. jún. 29. 15:28
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Ismertesd össze a dettó ugyanilyen faterommal, aztán verjék rommá egymást. Pacsi!
2020. jún. 29. 15:31
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Nincs rokon, akihez elköltöhetnél?
2020. jún. 29. 15:49
 4/20 anonim ***** válasza:
61%

Hagyd figyelmen kívül, vagy látogass meg egy pszichológust, aki átsegít rajta. (Az is jó, ha van olyan barátod, barátnőd, akinek ki tudod beszélni az efféle gondjaidat bár egy szakember többet segíthet).

Ne foglalkozz azzal, hogy gúnyolódik rajtad, nyílván ő sem egy divatkatalógus oldaláról lépett ki, neki is vannak hibái, mint ahogy mindenkinek. Viseld el, mert mást nem tehetsz ameddig ő tart el, és ha keresőképes leszel akkor keress egy albérletet.

2020. jún. 29. 15:49
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
Az én apám ugyanilyen volt, amikor elkezdtek nőni a melleim, akkor folyamatosan csúfolt, hogy csöcsös vagyok. Sajnos, ezek az emberek nem fognak változni, az egyetlen megoldás tényleg az, hogy eltűröd a hülyeségeit addig, míg el nem tudsz költözni.
2020. jún. 29. 15:50
 6/20 A kérdező kommentje:
Nincs egy rokonom se ahová mehetnék,viszont van egy barátnőm akivel megszoktam beszélni csak miután haza jövök tőle általában leszbikusnak hív amit mondjuk nem nagyon értek.Viszont köszönöm a gyors válaszokat, majd megpróbálok felkeresi egy szakembert❤
2020. jún. 29. 16:03
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az apukád nincs kibékülve önmagával, és elégedettséggel tölti el, ha másokat bánthat lekileg. Ez nagyon csúnya dolog, de sajnos vannak ilyen emberek. Lehet, hogy neki se ártana egy szakember, mert nem normális, hogy így viselkedik veled. Ha mond valami csúnyát engedd el a füled mellett, vagy mondd neki, hogy "én is szeretlek apa". Ez egy kicsit provokáló, de megéri kipróbálni, ha nem egy agresszív állat (ha az akkor inkább csak tűrd szótlanul, nehogy bántson). #4 voltam
2020. jún. 29. 16:11
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
Vállalja felelősséget saját magad felett és legyél önálló, így nem függsz majd attól, aki visszatart.
2020. jún. 29. 16:28
 9/20 A kérdező kommentje:
Most leszek 10-es szóval nem nagyon tudok még önállósulni.Viszont megpróbálom ezt a "én is szeretlek apa" módszert.Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2020. jún. 29. 16:42
 10/20 anonim ***** válasza:
64%
Drukkolok neked, tudom, milyen ez!
2020. jún. 29. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!