16 éves vagyok és apám gyermekkorom ota bantalmaz lelkileg testileg... mit tegyek hogy már ne fáljon?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 167cm 56 kg apam lelkileg bantalmazz hogy egy szep lany vagyok de duci es csufol..testileg rajtam vezeti le a duhet eddig anyukamon de o elkoltozott tolunk 300km- re. Lassan 4 eve rajtam tolti ki de erthetetlenul megrugdos megver pofanver multkor felszakadt a szam es a rendorseget is nem 1, 2 hivtak ki hozza de nem tesznek semmit mert olyan eroszakos benyomasa van meg maskepp add elo mindent minden bajarol mostansag en es a nagymamam tehet egyszeruen mar nen birom lelkileg nagyon elfaradtam..2020. júl. 9. 15:33
11/11 anonim válasza:
Az én apám 9 éves koromtól kezdve 17 éves bántott mindenféle módon. Volt olyan, hogy ittasan klopfolóval ütött, mert nem talált valamit és szerinte én tüntettem el. A családsegitő és a rokonok nem segítettek és az iskola se.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!