Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért szenved ennyire...

Anyám miért szenved ennyire látványosan?

Figyelt kérdés

Minden hónap utolsó hetében pár napig szinte megőrül! Ha lélegzek az a baj, ha nem lélegzek az a baj. ha a nővérem pislog az a baj, ha nem pislog az a baj. Mindenkihez borzalmas hangon szól. "dögöljön meg mindenki" kategória.

Valamivel mindig baja van, olyan látványosan szenved, játsza az áldozatot, hogy aki nem fél tőle az csak megijed. Sose árulja el mi a baja. Kérdezzük, hogy de anya mi a baj? SEMMI. És ez 3 nap után már csa kennyit von maga után: Hát akkor viszont ne picsogjál egész nap játszva az áldozatot, ne szenvedj ilyen látványosan". Nem veszed észre, hogy hogy beszélsz másokkal? Mindenkit leb*szol, semmi se jó, bajod van mindenkivel. Elvárod, hogy kitaláljuk a gondolatodat, amikor meg segíteni szeretnénk ellöksz minket magadtól?

Nővérem tegnapi kiakadása.

Szerintem jogos. Végre valaki visszaszólt anyámnak. Velem is olyan hangon beszél, hogy már falnak megyek. Magát állítja be sértettnek, áldozatnak. Bátorkodtam megmondani neki, hogy végeztem a fűnyírással, majd ha gondolja nézze meg milyen lett.. Felpattan és rámordít, hogy jólvan akkor megyek! Hogy nem bírsz egy k*rva percet várni..

Ennyi. így viselkedik velünk.

És ezt minden hónap utolsó hetében. (változó, de kb 4-5 napig ilyen)

Rémálom ilyenkor!!!

2020. júl. 30. 12:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha mensi lenne, csúszna, nem mindig hó végén jönne meg, mert az többnyire 28 napos ciklus.

Én arra tudok gondolni, hogy esetleg a fizu előtti utolsó héten már nagyon rosszul áll pénzügyileg, és azon stresszel, és rajtatok vezeti le.

2020. júl. 30. 21:49
 22/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet, hogy hó végén anyagi gondjai vannak és ez mindent beárnyékol? Ha egyedül nevel Titeket, ez sem kizárt.
2020. júl. 30. 23:17
 23/23 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már, direkt leírja vagy egy csomószor, hogy minden hónap, 4-5 nap, hogy a hülyének is leessen, hogy mizu. Főleg, hogy lányos anya, nem igaz, hogy nem rakja össze a nővérke se. De borzolja itt az idegeket, meg leír egy olyat, hogy a 19 éves is milyen pofát nyit az anyjára

Hát tiszta gáz. Ne unatkozz ennyire!

2020. júl. 31. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!