Mit csináljak, ha a szüleim látványosan jobban szeretik a nővéremet?
Én 15 vagyok,ő 17.
Ez régen is így volt,ha az én szülinapom volt,akkor azt az ajándékot,amit én kaptam,megvették neki is,hogy "ne érezze magát mellőzve".Én az ő szülinapján max csokit kaptam,mert "az a nap róla szól".
Elkezdett kiskorában néptáncolni és nekem is erőltették,de gyűlöltem.Anyáék tiltakozása ellenére mama elvitt egy hip-hop táncórára,mert annyira mondtam neki,hogy én szeretném.
Azóta táncolok,de a szüleim ezt semmibe veszik.De a nővérem is néptáncol és csak azt hallgatom itthon,hogy milyen ügyes,tehetséges,mennyi munka van benne.Egyszer mondtam,hogy azért én se filmet nézni meg enni járok a próbákra,erre anya azt mondta,hogy "csak rázom magam a színpadon".Egy fellépésemet nem nézték még meg,pedig mindig mondom nekik,de csak azt kapom,hogy dolguk van,nem érnek rá,majd máskor.De a testvérem fellépéseire hívják az egész családot,pedig mindig ugyanazt adják elő és baromi unalmas az egész.
Ő annyira nem ér el eredményeket,mi külföldre is megyünk versenyekre.
Baromi rosszul esik,hogy így viselkednek.
Sajnos vannak ilyen szülők. Az ismerősi körömben is van ilyen, csak ott két fiúról van szó (szintén két év korkülönbséggel). Ott a kisebbik fiút ajnározzák, a kisebbikkel dicsekednek folyamatosan. Ez elég szomorú.
Egyébként mindkét gyereküket szeretik, és mindkettőjükért akár meg is halnának, de mégis a kisebbik fiú az, akit folyton előnyben részesítenek.
Apukád is ennyire megkülönböztet titeket vagy csak édesanyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!