Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért szenved ennyire...

Anyám miért szenved ennyire látványosan?

Figyelt kérdés

Minden hónap utolsó hetében pár napig szinte megőrül! Ha lélegzek az a baj, ha nem lélegzek az a baj. ha a nővérem pislog az a baj, ha nem pislog az a baj. Mindenkihez borzalmas hangon szól. "dögöljön meg mindenki" kategória.

Valamivel mindig baja van, olyan látványosan szenved, játsza az áldozatot, hogy aki nem fél tőle az csak megijed. Sose árulja el mi a baja. Kérdezzük, hogy de anya mi a baj? SEMMI. És ez 3 nap után már csa kennyit von maga után: Hát akkor viszont ne picsogjál egész nap játszva az áldozatot, ne szenvedj ilyen látványosan". Nem veszed észre, hogy hogy beszélsz másokkal? Mindenkit leb*szol, semmi se jó, bajod van mindenkivel. Elvárod, hogy kitaláljuk a gondolatodat, amikor meg segíteni szeretnénk ellöksz minket magadtól?

Nővérem tegnapi kiakadása.

Szerintem jogos. Végre valaki visszaszólt anyámnak. Velem is olyan hangon beszél, hogy már falnak megyek. Magát állítja be sértettnek, áldozatnak. Bátorkodtam megmondani neki, hogy végeztem a fűnyírással, majd ha gondolja nézze meg milyen lett.. Felpattan és rámordít, hogy jólvan akkor megyek! Hogy nem bírsz egy k*rva percet várni..

Ennyi. így viselkedik velünk.

És ezt minden hónap utolsó hetében. (változó, de kb 4-5 napig ilyen)

Rémálom ilyenkor!!!

2020. júl. 30. 12:55
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Anyám 51, én 17, nővérem 19. Ha ez számít valamit. Nem tudjuk mi ez és, hogy hogyna kezeljük! Apa kis korunkban lelépett :/ Hívjunk mentőt ilyenkor? Nagyon félünk, hogy csinálnak vele valamit :( Nem mindig ilyen csak 4-5 napra havonta.
2020. júl. 30. 12:58
 2/23 A kérdező kommentje:
Volt már valakivel ilyen? Hogyan kezeltétek? Az összes többi napon mind életerős, vidám, jófej anya és nő.
2020. júl. 30. 12:59
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet, hogy rosszul viseli a menstruációt? Vagy pont a változókort? Hogy kimaradozik, nem tudja, megjön-e...ilyenkor egy nő érzi hogy visszavonhatatlanul megöregszik és vége.
2020. júl. 30. 13:03
 4/23 A kérdező kommentje:
Hát.. ennyire nem tudom, hogy bele tudunk menni a részletekbe.. De mindjárt konzultálok a nővéremmel, megkérdezem... Mert konkrétan most is ilyen anyánk...
2020. júl. 30. 13:04
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
A mi családunkban anyánk klimaxa 5 évig tartott, végig ebben a stílusban, nem csak havi 4-5 napig.
2020. júl. 30. 13:20
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Vegyétek fel a viselkedését úgy, hogy ne vegye észre. És amikor a jó fej korszakát éli, ültessétek le, és játsszátok le neki, és kérdezzétek meg, mit szól a saját viselkedéséhez.
2020. júl. 30. 13:22
 7/23 A kérdező kommentje:
Naa. itt vagyok, megkérdeztem a nővérkémet :D hogy mit gondol arról amit 3-mas 5-ös írt... Azt mondta, hogy hát elképzelhető, de nem jogosítja fel arra, hogy így viselkedjen velünk. Neki is megjön (nővérem) neki is fáj, görcsöl, kellemetlen de attól még nincs joga másokkal ilyen alpári stílusban beszélni.
2020. júl. 30. 13:23
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
A klimax ugyanaz, mint a serdülés, csak a másik irányba. Vannak elviselhetetlen, förtelmesen viselkedő serdülők, nekik az agyukra ható hormonális változások okozzák ezt a rémes magatartást. A klimaxoló nők agyára ugyanilyen erősségű hatást gyakorol a hormonok leépülése, és közülük is sokan kibírhatatlanok, éppúgy nem tudnak uralkodni magukon meg az elhatalmasodó ingerültségükön, mint egy rossz természetű kamasz. Nem tudok jobb tippet, mint hogy ez alatt az 5 nap alatt ne kommunikáljatok vele, ha belétek köt, álljatok fel, és hagyjátok ott. Ha van nagyszülő, beszéljétek meg vele, hogy havi 5 napra odamennétek hozzá emiatt.
2020. júl. 30. 13:34
 9/23 anonim ***** válasza:
83%
Ezekre a napokra mint két testvér szervezhetnétek 5 napra olyan programokat, hogy kora reggel elmentek, és csak késő este jöttök haza.Nyugodtan meg lehet mondani neki, ha kérdezi, hogy őrültként viselkedik havi 5 napig, ezért mentek el ilyenkor, hogy ne bántson titeket.
2020. júl. 30. 13:40
 10/23 anonim ***** válasza:
31%
9-es, te is klimaxoló anyuka vagy?
2020. júl. 30. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!