Anyám miért szenved ennyire látványosan?
Minden hónap utolsó hetében pár napig szinte megőrül! Ha lélegzek az a baj, ha nem lélegzek az a baj. ha a nővérem pislog az a baj, ha nem pislog az a baj. Mindenkihez borzalmas hangon szól. "dögöljön meg mindenki" kategória.
Valamivel mindig baja van, olyan látványosan szenved, játsza az áldozatot, hogy aki nem fél tőle az csak megijed. Sose árulja el mi a baja. Kérdezzük, hogy de anya mi a baj? SEMMI. És ez 3 nap után már csa kennyit von maga után: Hát akkor viszont ne picsogjál egész nap játszva az áldozatot, ne szenvedj ilyen látványosan". Nem veszed észre, hogy hogy beszélsz másokkal? Mindenkit leb*szol, semmi se jó, bajod van mindenkivel. Elvárod, hogy kitaláljuk a gondolatodat, amikor meg segíteni szeretnénk ellöksz minket magadtól?
Nővérem tegnapi kiakadása.
Szerintem jogos. Végre valaki visszaszólt anyámnak. Velem is olyan hangon beszél, hogy már falnak megyek. Magát állítja be sértettnek, áldozatnak. Bátorkodtam megmondani neki, hogy végeztem a fűnyírással, majd ha gondolja nézze meg milyen lett.. Felpattan és rámordít, hogy jólvan akkor megyek! Hogy nem bírsz egy k*rva percet várni..
Ennyi. így viselkedik velünk.
És ezt minden hónap utolsó hetében. (változó, de kb 4-5 napig ilyen)
Rémálom ilyenkor!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!