Tényleg van olyan férfi, aki nem szereti ha nagyon látványosan szeretik?
Figyelt kérdés
akit zavar ha a nő rajong, aki ettől bezárkózik, mert nem tud mit kezdeni a helyzettel? Az ilyenekhez h lehet közel férkőzni?2012. nov. 21. 18:32
1/12 anonim válasza:
Türelemmel, rengeteg türelemmel és tiszteletbe kell tartanod a személyes auráját. Amúgy meg elkell gondolkodni hogy csak veled ilyen vagy mindenkivel, mert ha csak veled akkor lehet hogy a rajongásod taszítja mert ő nem tudja viszonozni, amúgy meg kicsit durvának érzem a rajongás szót, arra gondolsz hogy nagyon szerelmes vagy belé? mert a kettő nem ugyan az.
2/12 anonim válasza:
Én kifejezetten rühellem és igen meg is rémít néha.
3/12 anonim válasza:
Kevés férfi szereti, hogy látványosan szeretik. Többségük nem szereti, ha csüngenek rajta. Nem kell ahhoz rajongva lógni valakin, hogy a környezetében mindenki észrevegye, hogy szereted. Lehet azt diszkréten, finoman, elegánsan is csinálni.
4/12 A kérdező kommentje:
és akkor az ilyen férfiak mit szeretnek? eddig minden barátom hasonló volt hozzám, de ő ilyen és szeretném ha érezné h szeretem de nem akarom megfojtani. H mutassam ki neki?
2012. nov. 21. 18:42
5/12 anonim válasza:
Vannak férfiak,akik szeretik, ha a nõk rajonganak értük,de az ilyenfajták nem is tudnak megállapodni egy mellett.
Minek kell annyir
6/12 anonim válasza:
Az én barátom pontosan ugyanilyen!Róla tudom,hogy az alaptermészete is zárkózott,hogy nehezen és kevésbé mutatja ki az érzelmeit.Ha kettesben vagyunk,akkor kinyílik és felszabadult,viszont mások előtt nem szeret villogni a kapcsolatunkkal.Nem azért,mert szégyell,hiszen felvállal,csak nem az a nyilvánosan nyáladzós fajta.Én valamivel hevesebb vérmérsékletű vagyok,kicsit lökött,kicsit gyerekes,és nagyon szenvedélyesen,odaadóan tudok szeretni.Viszont tiszteletben tartom Őt,és a szokásait,értékrendjét,így ha kell,visszafogom magam,küldök felé egy kedves mosolyt vagy pillantást,néha ennyi is igazán elég.Türelmes vagyok,próbálok megértő lenni,ha támasz vagy vigasz kell számára,mellette lenni,ha magában szeretne lenni,hagyni.
7/12 anonim válasza:
egyszerű. ne rajongj, legyél kissé távolságtartó és kedves.
8/12 anonim válasza:
Aki igazán szeret, az nem látványosan szeret! Hiába nyalod-falod a párodat, ha nem érzel együtt vele ha öröme vagy bánata van. Ha nem érdeklődsz a gondja, problémái, véleménye iránt. Stb.
A rajongás csak külsőség, belső tartalom nélkül. Ezt a férfiak közül nagyon kevesen szeretik.
9/12 anonim válasza:
Én látváyosan nem szeretem,de viszont ha éreztetik velem akkor annak azért tudok örülni..Persze nem kell azt sem túlzásba vinni mert számomra egy idő után folytó tud lenni.Persze kell a szeretet és kell éreztetni de nem mindig és nem mindenhol és nem minden áron.De ettől függetlenűl azért érezzem hogy szükség van rám,ezt lehet gesztusokkal is éreztetni nem kell átesni a ló túloldalára..majom szeretet..Vannak nők akik túlzásba viszik és folytó tud lenni egy idő után.Persze ez férfiakra is igaz.Persze ezzel nincs baj ha két ilyen igényű ember talál egymásra.
10/12 anonim válasza:
Tényleg? Szerintem a legtöbb pasi nem szereti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!