Volt már közületek valakinek olyan észrevétele, hogy a párotoknak/férjeteknek kisebbségi érzete volt abból adódóan, hogy ti jobb pozícióban voltatok munkahelyet illetően?
Nem.
(Te nő vagy, vagy férfi? Mire fel ez a sok kérdés? Ennyire unatkozol?)
Még ugyan nem annyira szembetűnő,de látom és hallom is,ahogy a párom szitokszóként használja az egyetemista kifejezést,és ha valamiben nem értünk egyet,előjön,hogy "az egyetemista jobban tudja..".
Ő 25(F), én 20(N).
Igen.
Én egyetemre jártam, az ex-barátom szakközépbe érettségi után.
El nem tudom mondani, mit össze piszkálódott emiatt.
Az előző párom folyamatosan szurkálódott. Én csinálom az egyetemet, ő abbahagyta. Aztán amikor lett egy jó állása, akkor normalizálódott a dolog, valószínűleg az járt a fejében, hogy lehet, hogy nekem diplomám lesz, de ő többet keres.
A mostani párom viszont már az elején megmondta, hogy ő nem tűrné el, ha a nő többet keresne nála. Egyszerűen a férfiassága sárba tiprását látná benne. Mondjuk neki az a fő célja, hogy minél többet keressen, és jól is csinálja, messze a magyar átlag fölötti jövedelme van. Emiatt aztán elég kicsi az esély arra, hogy valaha is többet keressek nála.
szerencsére nincs gond ebből nálunk.
Nekem diplomám van ő neki szakmunkás bizonyítványa.
Ő nagyon jó a szakmájában és igazán szereti is.
Hát én meg azt mondom, hogy az aki képes a jövedelme alapján, meg az annak a különbsége miatt diszkriminálni a párját, és ez alapján dönteni hogy ki kell neki ki nem, az rohadjon meg, aztán vegyen el egy 8 általánossal integető tanyasi fejőnőt, és amellett tegye a janit, olyat érdemel.
Nem igaz hogy nem lehet túllépni ezen a kérdésen azzal, hogy akkor mindenki a maga bukszájából él aztán annyit költ amennyire futja, a rezsi felesbe megy aztán keresel amennyit tudsz.
Már az alapból undorító ahogy egyes ponák hajlamosak rámenni a pénzre aztán kitartatni magukat, annak ellenére hogy saját magukra eleget keresnek.
arról meg ne is beszéljünk hogy a jobb pozíció meg az elvégzett tanulmányok mennyire nincsenek öszhangban ebben az országban, mert véletlen sincs egyenes arányosság a 2 között.
Annál inkább a kapcsolatoknak meg a pofátlan kitúromkodó természetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!