Ötödik házassági évfordulóra vennétek férjeteknek valami ajándékot? Ha igen, akkor mit? Vagy hogyan ünnepelnétek meg?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 07:37
1/7 anonim válasza:
Finom vacsora, gyertyafény, bor, szexi fehérneműben várva. :)
2/7 anonim válasza:
#1: Kissé elcsépelt. Minden születés/névnapra a feleséget/barátnőt kapni más-más fehérneműben.. Ez egy tök átlagos nap forgatókönyve-mintha a csinibaba meg sem akarná erőltetni a buksiját,hogy kitaláljon valamit,ezért szexet "ajándékoz"..
Páros tandemugrás vagy olyan dolgok,amikben nem vagy csak nagyon ritkán van részetek.
3/7 anonim válasza:
Magatokat közös pénzből ajándékozzátok meg. Ha alacsony a költségvetés, akkor egy otthoni ünnepi vacsora. Ha nagyobb, akkor egy wellness hétvége.
4/7 anonim válasza:
2-nak: A romantika soha nem lehet elcsépelt.
Én annak nem vagyok a híve, hogy évfordulóra, valentin napra nagy értékű ajándékot ajándékozzunk (arra ott a születésnap és a karácsony), de ettől még nem minősítem negatívan a Te ötleted. Nem vagyunk egyformák.
5/7 anonim válasza:
Néhány napos pihenés,valami szép helyen.Nálunk minden évben ez az "ajándék".
6/7 anonim válasza:
"Kombiné, kombiné, csipkés kombiné..."
7/7 Kálmán Ferencné válasza:
Vacsora egy hangulatos vendéglőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!