Anyum nagyon rosszul áll az új barátommal szemben, hogyan bírhatnám jobb belátásra?
Kb. 2 hónapja megismerkedtem egy fiúval,ha 4 szóban kéne jellemeznem : rosszfiú,de céltudatos,helyes és jófej. Rögtön beleszerettem,és amikor viszonozva lettek az érzelmeim,úgy gondoltam,bemutatnám Őt a szüleimnek. Apukám tök jófej volt,és úgy láttam szimpi is neki a fiú,anyukám viszont elég rosszul reagált rá,feltette a létező összes keresztkérdést,hátha "egyre is rosszul felel",és másnap elég durván kifejtette a véleményét nekem. Azt mondta,nem hozzám való,mert "elég rossz előéletűnek tűnik",hogy cigizik,meg mittudomén,meg szerinte csak kihasznál. Nem tudom,mit csináljak,mert nagyon szeretem a fiút,de a szüleimet sem szeretném megbántani. Kérlek segítsetek :(
20/L
bocsi,ha zavaros,csak siettem
Szia!
Pontosan mit takar, hogy rosszfiú?
Te ne ítéld el, a fene nem kért rá, de a saját véleményemet hadd alkossam már meg én. Elítélem és kész. Ez nem a szülőkön múlik, hanem saját magunkon.
Alkoholista sem kellene, de füves sem. És nem gondolom, hogy egyik jobb lenne a másiknál. Elég szomorú, ha választani kell, de mindenkire rá van bízva, hogy kit választ, engem nem érdekel, de tartsd tiszteletben, hogy nem mindenki gondolkozik egyformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!