Lányok, a ti pasitok/férjetek is látványosan szenved, amikor beteg, vagy csak az enyém ilyen mártír?
Az én férjem minden nap jajgat, nem csak akkor, amikor beteg.:) Fáj a keze, lába, háta meg mindene.
Amúgy nekem is, csak én nem mondom annyiszor.
Még hogy ők az erősebbik nem!:)
Hogy lehetsz ilyen érzéketlen tuskó??? Nyilván azért jajgat, meg sóhajtozik, mert nagyon rosszul van, te meg ülsz a gép előtt és magadat sajnálgatod amiért hallgatnod kell!?
Inkább tegyél valamit, hogy jobban érezze magát, hülye p*csa!
Én vagyok az érzéketlen tuskó???
2 éve szültem császármetszéssel, utána epeköveim lettek, amiktől kegyetlenül görcsöltem, kétszer halasztották a műtétemet, mert annyira gyenge volt az immunrendszerem, hogy ott maradtam volna a műtőasztalon, utána fél éjszakákat végighánytam és görcsöltem, miután kiderült, hogy refluxom van, most megint hónapok óta görcsölök, hányingerem van, szúr a bordám alatt, folyamatosan járok vizsgálatokra, több gyógyszert szedek, mint a 84 éves nagymamám, ráadásul most volt egy ízületei gyulladásom. És mindezekkel főzök, mosok, takarítok, fát hasogatok, állatokat látok el, boltba, postára, orvoshoz járok, foglalkozom a 2 éves kisfiammal, szóval képzelheted, hogy nekem is fáj mindenem, csak én nem jajgatok örökösen, mint a férjem. Mellesleg ha nem vetted volna észre, mosolygós smiley volt a mondatok végén, nyilván megértem, hogy fáj neki, meg is szoktam masszírozni vagy utána érdeklődök a patikában, hogy mit lehet neki használni ezekre a fájdalmakra, csak azért összehasonlítási alapnak elhiszed, hogy nekem kicsit rosszabb a helyzetem??? Mégsem panaszkodom fele annyit sem, mint a férjem.
Nekem csak egy kérdésem van:
Akkor mi a ráknak vagytok együtt vele? Miért éltek együtt egy olyan emberrel, akit ennyire lenéztek?
RÁK? Téged sem a nap barnított le kedves 7-es.....
Ezt a kérdést én írtam ki,hasonló mint a tiéd http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Itt a legtöbben engem szekáltak hogy én vagyok a rossz és a gonosz,mert egy férfinek szabad hőemelkedéssel meghalni,de egy nőnek nem.:(
Ha valaki rosszul választ, viselje a következményeit, ne itt műsírjon, hogy jaaaaaaj.
Az én uram hősies, és még a képébe sem kell tolnom mindennap, hogy mennyi mindent megcsinálok otthon, míg ő csak lustálkodik a munkahelyén napi 24 órákat, rögtön a térdem elé borul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!