Lányok, a ti pasitok/férjetek is látványosan szenved, amikor beteg, vagy csak az enyém ilyen mártír?
Az én barátom teljesen normális, nincs semmi kattanása egyébként, imádom, szerintem a mártírkodása is egyszerűen a kromoszóma miatt van.
2 hete péntek reggel azzal kelt, hogy annyira fáj a torka, hogy nem tud felkelni, kért teát, gyógyszert és mondta, hogy legyek szíves hozni a gyógyszertárból öblögetőt. Én feküdtem az ágy másik felében, egész éjjel nem aludtam, olyan menstruációs görcseim voltak. Összeszedtem magam, bemásztam a rendelőbe, szerencsére kaptam görcsoldót és méhösszehúzódás-csökkentőt, így el tudtam menni a gyógyszertárba is öblögetőért....
Este munka után megyek haza, cetli a hűtőajtón: Jobban vagyok, elmentünk a srácokkal sörözni.... Mondom, Anyád! :)
Azért az vicces lenne, hogy ismerkedésnél: te, szoktál nyavalyogni, ha náthás vagy? - Igen - Akkor szia, nem kellesz :D
Nehogy már ez alapján válasszunk párt :D
Itt nem a férfi betegségéről van szó, hanem hogy szegény nők mennyi mindent csinálnak félholtra válva, míg a csúnya-mocskos férfiak nem becsülik meg őket, sőt ha valamilyen kis inci-finci nyavalyájuk van, eljátszák a hattyú halálát.
Tisztára NLC, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!