Lehet hogy örökbefogadtak? ,
Valamelyik nap anyum mondta hogy a tesomal nincs sok közös dolog, nem belsőleg, meg anyakönyvi kivonatot nem láttam, még soha nem volt a kezembe mert ugye az igazi szülök neve van beleírva, kell most aggódnom
?

#20 Elnézést! Felhatalmazásom nem volt. Anonim oldal, így nem éreztem indiszkrétnek.
Visszont nem örültem, hogy indokolatlan bűntudatott kellt a kérdezőben.

Az én időmben, még a születési anyakönyvi kivonat kellett az első személyi kiállításához. Igaz éppen, hogy csak elterjedőben volt a világ útlevél.
És első személyit csak abban az évben lehetett igényelni, amelyben a fiatal betőlti a tízennegyedik életévét.
De ma sokkal ritkábban, és sokkal korábban használják.

Én sem láttam még életemben az anyakönyvi kivonatomat,ha meg igen,akkor nem emlékszem rá...
GYANÚS🧐🧐🧐

Kérdező és mégis miért gyanús? Akár örökbe lettél fogadva akar nem az anyakönyvi kivonatban annak a neve áll akik jelenleg nevelnek, legyenek ők ver szerinti vagy örökbefogadó szülők.
Mégis miért rejtegetnének előled egy dokimentumot amiből amúgy sem derülne ki semmi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!