Hogyan tudnám megkeresni az igazi szüleim? (infó lent)
Engem örökbe fogadtak a születésem után egyből. A szüleim nem mondanak semmit, hogy kik az igazi, vérbeli szüleim. Csak annyit mondanak, hogy nem tudtak nevelni engem, mást nem és mindig kerülik a témát. 16 éves lány vagyok, meg van mindenem ami csak kell, de mégis érdekel hogy kik a szüleim és milyen emberek. Hogyan tudnám őket megkeresni ha anyáék nem segítenek?
Nagyon fontos nekem ez most.
Full megértelek.
Én akkor fogadtam örökbe két gyereket, amikor az egész mélyen titkosítva volt.
15 éves kora körül jutott ugyanez az lánynak.
Én minden titkolózás ellenére ki tudtam lesni az adataikat.
El is mentünk, de már a falu közepén (Szabolcs) elment a kedve az egészről.
Volt egy kis para bennem is.
De, a többi járatlannak mondom, hogy bármit is ír a törvény, ez egy probléma a gyereknek, és akkor leszarunk mindent, jogot, jogvédőket, GYIVIt.
Még jócskán 20 felett is iszonyat indulatot láttam néha rajtuk, ha szóba került.
Nem tudjuk mi az, amit átélnek.
Azt megértem, hogy érdekel, kik ők, miért csinálták, van-e valami öröklődő betegség a vérvonalban (erről tényleg jogod van tudni), de ez az igazi szülőzés ez gáz. Az az igazi szülőd, aki felnevelt, a másik kettő biológiai / vér szerinti szülő, akik összehoztak, de nem neveltek fel.
Amúgy nem butaság amit itt fentebb írt egy hozzászóló, olyan is van, amikor a vér szerinti anya / apa határozottan nem akarja valamiért, hogy valaha is megtalálják. Erre sem árt felkészülni, ahogy a hatalmas csalódásra / elutasításra sem.
#18 az is gáz, hogy nem beszélgetnek erről nyíltan.
Mi már az első naptól kezdve meg-megemlítettük főleg, ha a gyerek kérdezett.
Semmi tabu!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!