Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik lenne az elfogadhatatla...

Melyik lenne az elfogadhatatlanabb a gyerekeddel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 11:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
37%
Számomra egyik sem lenne gond, és nagyon gáz, hogy a szüleid nem fogadnak el! A lényeg, hogy a partnerük korrekt, becsületes ember legyen.
2020. júl. 20. 14:10
 22/27 anonim ***** válasza:
71%
A melegekkel semmi bajom, a cigókat viszont ruhellem.
2020. júl. 20. 14:21
 23/27 anonim ***** válasza:
71%
A cigány. Azokban nem szabad bízni, tapasztalat.
2020. júl. 20. 14:49
 24/27 anonim ***** válasza:
12%
Mindkettő gáz
2020. júl. 20. 14:51
 25/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, miért kell azt leszavazni, aki kiáll a gyereke mellett, és nem tagadja meg egyik esetben sem. Egy normális szülő így tesz!
2020. júl. 20. 15:11
 26/27 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképp a cigányos verzióval lenne nagyobb problémám, de csak akkor, ha az a semmirekellő fajta lenne, aki mások kifosztásából akarna megélni, vagy az adózó embereken élősködve. Ha dolgos cigány, akkor nem lenne probléma, mert a bőrszín az egy dolog, de az embert a viselkedése határozza meg.
2020. júl. 20. 18:40
 27/27 anonim ***** válasza:
80%

Melegséget természetelenesnek, elmezavarnak vagy istentelenek tartják egyesek, a cigányokkal meg hozátartozoik miatt szokott baja lenni a magyaroknak.

Nekem meleg és cigány jó ismerösöm is van. Nem ez alapján ítélek. De ez én vagyok.

Amúgy homoszexuálisok közt is sok a biszex, de a kirekesztés elkerülése miatt inkább homoszexuális életett választja sokuk.

2020. júl. 20. 20:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!