Melyik lenne az elfogadhatatlanabb a gyerekeddel kapcsolatban?
Akkor a szüleid a homofób,korlàtolt idiótàk.
Ne aggódj,fognak ök még sìrni utànnad,akkor meg majd te szarsz a fejükre remélem.
Hàny olyan kérdést làttam itt,hogy a gyerek nem arra az egyetemre megy,amit apuci kivàlaszt,és ezért kitagadjàk,nem is szerették azt a gyereket,ha màr nem a szülö elképzeléseit valósítja meg,hanem a sajàt életét meri élni,akkor màr nem is kell nekik,szànalmas,inkàbb köttetné el magàt az ilyen szülönek nem nevezhetô barom.az én faterom is ilyen,mindig korlàtozni próbàlt meg parancsolgatni,aztàn amikor észrevette,hogy nem a hülye bâbja,meg rabszolgàja,kirùgott a hàzból 17 évesen egy forint nélkül pedig nem vagyok se meleg és baràtom sem volt még,csak sajàt akaratom volt,sajàt szemèlyiségem és ez volt neki "elfogadhatatlan".De most màr lassan 6 éve sokkal jobb életem van,mint ha otthon maradok,van egy jó munkàm,amit imàdok és van egy csodàlatos völegényem,aki ùgy szeret ahogy vagyok és ha nem így történnek a dolgok meg sem ismerem,szóval ne add fel minden jóra fordul majd nyugi. Egyébként nàlam is a tovàbbtanulàst eröltették,és nem bàntam meg,hogy nem hagytam magam ràbeszélni olyasmire ami nem is érdekel,és semmi örömöm nem lenne benne.
Így meg az eleje nehéz volt,nèha kajàra is alig futotta,de érettebb tapasztaltabb ember lettem most màr a jég hàtàn is megèlek,sokat utaztam,sok igaz baràtot szereztem és tényleg kevesebb lennék ezek nélkül az élmények nélkül,szóval ha ùjra kezdhetném,annyit vàltoztatnék,hogy nem is gimnàziumba megyek,hanem szakmàra és 18 évesen egyböl megyek külföldre.
"Egyik sem jelentene problémát számomra, amennyiben a gyerekem boldog a párjával. Ha boldog, akkor lehet a párja egy mozgássérült, értelmi fogyatékos meleg transznemű román is, szeretettel fogadnám a családban.
"
brávó!
A kérdésedre pedig : mindegy, csak ők legyenek boldogok
A brávó irónia volt? Mert tényleg így gondolom. Nem sértésnek írtam, hanem annak a szemléltetésére, hogy csak az számít, hogy boldogok legyenek együtt, semmi más.
nem volt irónia, kedves 16-os!
tényleg tetszett amit írt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!