Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ahhoz ha a...

Mit szólnátok ahhoz ha a gyereketek a csak a keresztneveteken lenne hajlandó szólítani anya/apa helyett?

Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 19:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%
Az apa anya megnevezés nem tekintélyelvű, hanem a legszorosabb kötelék kifejezése ami létezik.
2020. júl. 20. 19:20
 22/24 anonim ***** válasza:
79%
#21, ezt mindenkinek nyilván a saját élettapasztalatai határozzák meg.
2020. júl. 20. 19:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Igen, ebben egyetértek.
2020. júl. 20. 19:44
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön élünk, az iskolában ahova fiam jár én vigyázok a gyerekekre ebédkor és utána míg jön a sulibusz. Láttam fiamon, hogy kellemetlen volt neki állandóan mamát mondani olyankor, mert akkor ott vele se kivételezek, mert a fiam. Így olyankor ugyanúgy, mint a többi gyerek a keresztnevemen szólít. Itthon, vagy ott is, ha magyarul beszélünk anya vagyok. Nekem is megfelel, s neki is könnyebb.
2020. aug. 19. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!