Miért ilyen az anyám?
Folyamatosan kritizál, fizikálisan is bántott régebben. (Mostmár nem mer, sokkal nagyobb vagyok nála. )
Folyamatosan csak takarít és alig foglalkozik velünk. Ha figyel is ránk akkor is csak hiszti van. Van egy 7 éves testvérem aki NAGYON rossz. Mindig én vigyázok rá, mert apa dolgozik vagy nincs itthon, mert nem bírja anyámat. Őt viszont előszeretettel megveri, de be szoktam avatkozni. Legutóbb azért verte meg, mert testvérem fogat mosott és a pólójára ment egy kicsi fogkrém. Teljesen kiakadt, összeszidott minket mint a fene,hogy ő kitakarít mi meg összecsesszük. Én ezt értem, de az normális, ha most a vírus miatt nem megy sehova, de az autót mindennap kitakarítja, mindennap felporszívóz mindenhol, a kádban mosogat, mert nem akarja hogy koszos legyen a mosogató?
Folyamatosan a hibát keresi, mindenre úgy reagál mintha a világvége lenne. Én már nem bírom. Mindig ő játsza a áldozatot. Azzal jön folyamatosan, hogy nem csinálok semmit, hálátlan vagyok mert ő mindent megvesz nekem, de mentálisan nem támogat, helyette mindenféle neveket ad, mint pl.dagadt bálna, zsírbálna, tank, pedig nem vagyok kövér.(174 cm lány, és 60 kg vagyok) Segíteni nem lehet neki, mert azt mondja hogy csak hátráltatnám benne, de bezzeg mindig arról beszél, hogy nem segítek neki.
Persze én sem vagyok tökéletes, lusta vagyok, nem nagyon szeretek segíteni, de ha megkéri, hogy segítsek akkor segítek, meg öcsémre is én vigyázok folyamatosan. Kimenni nagyon nem szeretek, meg ált. délben kelek fel, de emögött az áll hogy esténként nem tudok aludni (álmatlanság, szorongás, depresszió) és örülök, ha hajnali 4-kor elalszok. Kicsit rendetlen vagyok, de a szobámba rendet szoktam rakni, hogy ott ne kelljen neki, de ennek se örül, azt is 500-szor átrendezi, sokszor semmimet nem találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!