Jogos anyu kiakadása ezen?17l
Szóval magyar faktot vettem fel jövőre, így sok a kötelező olvasmány, szám szerint 17 van, és én minimum a felét el akarom olvasni nyáron. Igazából csak onnan tudja, hogy ennyi könyv van feladva, mert megkérdeztem tőle, hogy nincs-e meg neki a régi könyvei között véletlen, ő meg előzetesét. Egyébként a legtöbb könyv megvan itthon, de azért amit aktuálisan olvasok azt mindig lementem pdfbe a telómra, mivel este lámpa fényénél nem szeretek olvasni, és akkor már inkább telón, vagy tableten bekapcsolt kékfény szűrővel. Rendes, papír alapú könyvet akkor szeretek olvasni, ha normál fények vannak. Na erre már anyám húzta a száját, hogy este tuti nem olvasok, és ahogy látja, hogy a könyvbe átrakom máshová a könyvjelzőt, mindig puffog, hogy nem is olvasom, ne ugorjak már át fejezeteket, meg ilyenek... És én egyébként nagyon szeretek olvasni, és az idei kötelezők közül van több, ami amúgy is érdekelt, meg olyan is, amit elkezdtem és érdekesnek találok. Amúgy halkan megjegyzem, anyu nem igazán örül annak, hogy szeretek olvasni, de a kötelező olvasmányokat úgy elfogadja... Viszont most úgy döntöttem, hogy azokat a könyveket a kötelezők közül, amik annyira nem kötnek le, azokból néhány fejezetet hangoskönyv formájában hallgatom, mivel van más hobbim is, és szerintem egész megnyugtató úgy rajzolni, hogy közben hallgatom. És így sem siklik el a figyelmem a részletek felett, hallás után is remekül megjegyzek sok dolgot, főleg ha macerálok a kezemmel valamit. Viszont anyám egy nap hamarabb jött haza és akkor észrevette, hogy én rajzolás közben hallgatok valamit, kérdezte, én meg mondtam a címet és elkezdett vitatkozni, hogy mennyire nem becsületes, hogy hallgatom a kötelező olvasmányokat, meg örüljek, hogy eddig rámhagyta, hogy fejezeteket hagyok ki (ugye az esti pdfből olvasásomról gondolja ezt). De szerintem ennyi idősen meg tudom ítélni, hogy hogy akarom teljesíteni az iskolai feladatot. Én többnyire elolvasom a kötelezőket, néha itt-ott néhány fejezetet hangoskönyvben hallgatok. Szerintem ez nem akkora bűn, tekintettel arra, hogy van aki csak rövidített tartalmat olvas neten és úgy kap számonkéréssn ugyan olyan ötöst, mint az aki tényleg elolvasta. Plusz nem értem anyu kiakadását a hangoskönyv miatt, mert ha nem kötelező olvasmányt olvasok akkor mindig ki van akadva, hogy minek...
Normális, hogy ki van akadva a hangoskönyv és a pdf miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!