Rossz ember vagyok, ha azzal foglalkozom, hogy a szüleim sokkal jobban támogatják az öcsémet?
2!
Ez azért nem pomtosan így van, hiszen az egyik önálló életét el, a masik meg otthon lakik. Evidens, hogy pl annak, aki otthon lakik adok enni, de kb biztos, hogy nem állok neki minden nap ebéd csomagot gyártani a külön elő gyerekemnek.
Nem értem,hogy miért lennél rossz ember.
Ez nagyon is nagy igaszságtalanság,hogy az öcsédet folyamatosan nyalják,téged pedig lefosnak.
Jogos,hogy ezzel foglalkozol.
4-es
Én értem, nyilván nem a kajáról beszéltem. De mivan a kocsival? Meg azzal hogy gondolom ha a barátnőjét viszi valahova nme a saját pénzéből viszi hanem azt is a szülei adják neki. Pedig ebben a korban már bőven dolgozhatna.
2-es voltam
"Evidens, hogy pl annak, aki otthon lakik adok enni, de kb biztos, hogy nem állok neki minden nap ebéd csomagot gyártani a külön elő gyerekemnek."
A kérdezőnek nem azzal van a baja,hogy hogy nem csomagolnak neki minden nap enni.
Se látom, sikerült felfognod a kérdést.
"Se látom, sikerült felfognod a kérdést."
*De
7!
Végül is a kérdés részé volt az étkezés is, de ne zavarjon, ahogy az se, hogy egy példát írtam.
"Azóta a szüleim semmivel nem támogattak, soha nem kérdezték meg, hogy bírom-e fizetni a lakbért, vagy hogy van-e mit egyek. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!