Van olyan sorselemző, vagy bármilyen ezotériaval foglalkozó ember, aki mar bevált valakinek es tenyleg ért hozzá? Kezdek megőrülni.
Kettes válasz adója vagyok.
Ha még a karma törvényét sem ismered, hiába mész spir. gyógyítóhoz, nem állsz készen a gyógyulásra. Egyáltalán mi alapján született az a tévhit a fejedben, hogy spirituális vagy?
Értelmesnek tűnsz. Szerintem személyiségzavarosokkal van tele a családod, mint kb mindenkinek. Az ő évtezedes-évszázados működésüknek "köszönhetően" olyan önsorsrontó tudatalatti programok működhetnek sokakban, amik véletlennek, a sors akaratának tűnhetnek.
Ezzel együtt én is azt látom, hogy a gonosz emberek bizony kapnak erőt valahonnan, vannak olyan véletlenek, amik őket segítik. Nem tudom én se megmagyarázni, nem tudom, egy spirituális szakembernek erre lehet-e ráhatása, szerintem nem nagyon. Amit tehetsz szerintem, hogy megpróbálod kiszűrni a mérgező személyeket az életedből, nem adsz teret a hatalmuknak. Vigyázz, mert sok mêrgező személy önmagát a legnagyobb áldozatnak, mártírnak állítja be. Arra figyelj, hogy milyen érzés fog el a személy jelenlétében, cselekedetei következtében, ne arra, hogy mit mond. Ha kell válj el, költözz el, segíts az áldozatoknak elköltözni, megerősödni. Évekig tartó folyamat lehet, de amikor látod, hogy valaki, akit szeretsz, magához tér, kivirágzik, mikor kiszabadul a családi terror alól, az kárpótol mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!