Van olyan sorselemző, vagy bármilyen ezotériaval foglalkozó ember, aki mar bevált valakinek es tenyleg ért hozzá? Kezdek megőrülni.
En tudni vélem, miről beszélsz. Hasonlót éltem át, döbbenten lattan a változást a családomon es tehetetlen voltam ellene. Előre bocsájtanám, hogy nem vagyok hittérítő, szóval így olvasd a továbbiakat kerlek előítélet nélkül, mert akkor segít valamelyest. Legalábbis ezt szeretném. Szóval. Hasonló történt velem is, pontosabban a családommal: Szüleim, testvérem. (Már rég külön élek tőlük, de nemrég még az ország masik felébe is elköltöztem, ami mas okból volt, de valamennyire megóvott tőlük)
Rajtuk is eluralkodott a gonosz. Eleinte úgy fohalmaztam, "olyan, mintha", de moatmár biztos vagyok benne hogy ez nem lehetett evilági. Mert teljesen megváltozott a személyiségük szinte egyszerre. Ők nem tehetetlen beteg, hanem epp ellenkezőleg: kapzsi, gőgös, irigy, önző, aktív pénzhajhaszó, ugyanakkor pazarló léha emberek lettek!! A fizikai kondíciójuk teljesen oké azaz nem változott, valamelyik fittebb is lett, ami az egyetlen pozitívum lenne, ha ezt az aktivitást pl nem mások átverésére fordítaná. Sorra fordult ki mind magából! Es hogy milyenek voltak? Az előző felsorolás ellentéte, az emberi értékeket megbecsülő, nem anyagias, fwlelősen gondolkodó emberek voltak. Es semmi különös traumájuk nem volt. Se szegenység se lottónywremeny szóval semmi megrontó esemény. Az első döbbenet akkor jött amikor először irigynek láttam őket egy nyomorgó családtól irigyeltek egy zsák felesleges ruhát. Amit kiszanáltak a szekrényből. Ez annyira idehen volt tőlük hogy nem tudom szavakkal kifejezni. Hisz engem is ők neveltek, es nem ilyen ertékrend szerint!!! Es utána jöttek súlyosabb dolgok, aztán feledekenység!!! Illetve pontosabban: Feledés! Amikor említettem nekik régebben megtörtént dolgokat, amiket tettek pl ami jóságos volt. Nem emlékeztek rá! Nem tagadták, hanem nem emlékeztek!!! Aztán elkezdtek engem piszkálni, és rám nem emlékeztek. Pl megvádoltak valamivel mire én bizonygattam hogy "hisz tudod, sosem voltam olyan, hogy olyat tegyek, hat emlekszel, amikor ezt es ezt tettem, mondtam," na arra sem emlékeztek. Tehát RÁM nem!Olyan dolgokat monstak vagy kérdeztek tőlem mintha nem is ismernének, pedig ott voltak látták. Komoly műtétemről betegségemről megfeledkeztek, amit anno végigizgultak.Es meg sok minden amit hirtelen elfelwjettek nem számoltak vele szóval újra be kellett mutatkozni szinte. Nemcsak szüleim, de testvérem is így, de aztán felesége és lánya is mit a megszallottak. Mindkettő fecsegő, hangoskodó, feltűnősködő lett. Tehát nem demencia! Szóval. Olyan, mintha valakik beköltöztek volna a bőrük alá. Valaki évekkel ezelőtt azt mondta rájuk, hogy démonizáltak. Mostanra én is tudom. Nem hiszem, hanem tudom.
Amíg nem szűntettem meg velük a kapcsolatot, mindig meg akartak károsítani, vagy elvenni tőlem. Nemcsak anyagilag! Persze indirekten. Aztán simán bevonósva a dolgaikba mindig valami rossz ért. Tehát minden átkos volt.Elfogadni sem szabadott tőlük semmit. Pl nem volt epp autónk, nem is tushattak erről!!, apam ázon a héten felajanlotta az autóját ajándékba. Nem mondtam hogy elfogadjuk, mert már... Másnap anyam felhívott csak úgy fecsegni, egyszercsak elszólta magát új autónk lesz, mert már életveszélyes a régivel közlekedni. De konkréten életveszélyes es az én apám nekünk akarta adni hogy azzal flexeljen hogy megajándékozott minket egy autóvaaaal! Szóval az ember nem ad a gyerekének halált ajándékba. Es ez csak EGY példa. Képzeld el a többit. Nem mondom jogy aoha nem is szerwtett mert pontosan tusom hogy anno az életet adta volna értem. A szüleim egyszerűen már nincsenek evilágon sem az egesz régi családom!!! Hofy engem mi mentett meg a távolsagon kívül talan pont az hogy nyitott a gondolkodasom, es ezért óvatos tudtam lenni észlelni az első jeleket! Vagy, a hitem mert bár nem vagyok egyház tag, en valóban hiszek a Feljebbvalóban, es a gonosz létezésében is. Remélem hogy megmarad ez a védelem rajtam vagy bennem. En vagyok a régi családból az egyetlen Istenhívő, talán ez véd engem, a hit, ami az egesz gondolkodasomat átszövi. Nem védekeztem volba egyébként ea mára már bajban lennék, mert kapzsiságot szótva bennem berántottak volna. Ha nem lettem volna hívő nem szólt volna a veszcsengő, hogy ez itt most egy kísertés. Mára rusom hogy a 7 fő bűnön és kísértéseik által megy be a gonosz és vesznek el a lelkek. Kicserélték. Nem kell hozzá meghalni. Sajnos ez van, és felesleges, ezeket vitató kommenteket nem kérek, mert ez velem történt, es az én meggyőződésem. Krvra nem erdekel ki hiszi el, ki nem, hanem ez segíteni fog a kérdezőnek. Ezt a kérdezőnek írtam. Csekkold a 7 fő bűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!