Nőnek van gyereke , a férfnak nincs. Hogyan viszonyuljon a férfi a gyerekhez ? Milyen kapcsolat a jó ? Baráti , szülői , nevelje-e , vagy bizza az anyára. Mi a legjobb?
Ó.. Kinek rossz érzés, hogy a szülő új párja nem a barátod akar lenni, hanem a nevelőapukád?:(
Mivel én is ilyen vagyok a saját gyerekemmel, szeretgetem, meghallgatom, ha kér tanácsot adok, viccelődünk, de nem tehet meg velem akármit, nem nézhet hülyének, nem tekinthet a barátjának(vannak saját barátai), én mindig az anyja leszek, ezért csak ilyen mentalitású párt fogadok el, se szadista távolságtartó szigorú katona nem kell, aki nem öleli, nem kergeti, nem csikizi, nem hallgatja meg ha sír, se a másik, aki együtt bandázik a gyerekkel, kirekesztenek engem, mint felnőttet(az anyját) a gyerek életéből, együtt elszívják az első cigit a tudtom nélkül, netán pénzt ad neki titokban az első sörre, vagy megígéri neki, hogy majd megpuhít engem xy dologban.
Mindkét pasi nevetséges, amint észrevennék hasonlót, egyből szakítanék.
A nevelőapa elsősorban anya párja, másodsorban a gyerekről gondoskodó, segíteni vágyó bizalmi viszonyban lévő FELNŐTT, akire baj esetén lehet számítani, aki meghallgat, aki tanácsot ad, akinek fontos, hogy érzed magad, de minden egyes esetben szülőtárs, aki az anyával játszik egy csapatban, mindent megbeszélnek, meghallgatják egymás véleményét, és egy két kisebb dologban dönthet. Nagy dolgokban a szülő dönthet csak(pl szívhasson e a gyerek füvet, ihat e alkoholt, cigizhet e, melyik suliba menjen.. Ha nevelőapa azt mondja legyen x suli, mert neki az jó, esetleg a gyerekkel közösen, őt manipulálva össze akar fogni, hogy legyen az, akkor bizony az egy borzalmas kapcsolat, ki kell lépni belőle!). Nevelőapa döntési dolgai, pl mikor feküdjön le a gyerek, mit ehet, vegyen e fel sapkát vagy sem, kihagyhatja e ma a fürdést, mikor takarítsa ki a szobáját, aludhat e ott a barátjánál, lemehet e a játszóra amíg nincs kész a leckéje.. Ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!