Mit csináljak, hogy jövőre elmehessek a Balatonra?
17 éves vagyok, most nyáron szerettem volna menni barátokkal 1-2 éjszakára. Egyértelműen nem engednek el, biztosan nem tudom rábeszélni őket. Megemlítettem, h mindegy, majd megyek jövőre, és erre azt mondták, hogy 18 leszel, ha elmész a Balatonra, akkor mehetsz a házból is (azt mondjuk nem értem, hogy ha ennyitől féltenek, akkor miért akarnának kirakni az utcára).
Jövőre biztos, h elmegyek valahova nyaralni barátokkal.
Hogy oldjam meg, hogy a házból ne tegyenek ki? Addig gondolom be kéne bizonyítanom, hogy elég felelősségteljes vagyok. Ezt hogy csináljam?
Apukám folyton emlegeti, hogy ha megtudják, hogy csak gyerekek vannak, akkor.... és be se fejezi. Ez mondjuk szerintem teljesen hülyeség. 17-20 évesek vagyunk most, nem is gyerekek. Amúgymeg semmivel nem vagyunk mások, mintha mondjuk 25 évesen mennénk csak lányok.
Köszönöm szépen, ha segítesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!