Tartanád a kapcsolatot egy ilyen anyával?
Azt mondja, hülyeség hogy a gyereket ne verjük, ja verik, hát így járt, nehogy meg neki alljon följebb. Ő a gyerek, neki kuss van.
És akkor elgondolkodtam, hogy egy ilyen ember közelébe engedném a gyerekem? Pont hogy az ilyentől óvnám. Jogos lenne ha megszakítanam vele a kapcsolatot és a gyerekemet se engedném hozzá?
Anyáddal az a baj, hogy nagyon súlyosan átesett a ló túloldalára. A magam részéről azt vallom, hogy indokolt (mondom INDOKOLT!!!!) esetben EGY (azaz 1) pofon orvosság. Igen, pofont MÉG ANNO én is kaptam. És utólagosan visszapörgetve AKKOR ÉS OTT az egyedfejlődésemnek jót tett.
A TE eseted azonban baromira más. Adott egy empátiával nyomokban sem rendelkező zsarnok, aki attól érzi magát valakinek, ha beletaposhatja a gyengébbet a sárba. Az NEM nevelés, hogy ütöm-vágom a gyereket, és akkor jóvanazúgy. Aztán meg még a "gyerek" a szemétláda, hogy sérült felnőtt válik belőle. Anyáddal a zsarnoki hajlamai miatt minimalizáld a kapcsolatot. Mert elfelejtette, hogy neki elsősorban a feladata az, hogy FELELŐSEN NEVELJEN, tanítson, és engedjen TÉGED tapasztalni. Az esetében a felelősség, mint olyan sosem játszott. Csak a fenyítés. Ocsmányul visszaélt a helyzetével, és az ilyen NEM ANYA.
Ha engem vertek volna gyerekkorban,én biztos nem mennék ahhoz a szülőhöz.
Az unokákat meg pláne nem láthatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!