Tartanád a kapcsolatot egy ilyen anyával?
Figyelt kérdés
Azt mondja, hülyeség hogy a gyereket ne verjük, ja verik, hát így járt, nehogy meg neki alljon följebb. Ő a gyerek, neki kuss van.
És akkor elgondolkodtam, hogy egy ilyen ember közelébe engedném a gyerekem? Pont hogy az ilyentől óvnám. Jogos lenne ha megszakítanam vele a kapcsolatot és a gyerekemet se engedném hozzá?
2020. júl. 15. 17:42
1/14 anonim válasza:
Mi is van? Mert ennyiből csak az jön le, hogy szidatni akarsz valakit aki vagy létezik, vagy nem....
2/14 A kérdező kommentje:
Az anyám, aki engem is vert, mondta ezt egy családi ebéden.
2020. júl. 15. 17:53
3/14 anonim válasza:
Hát ha már téged is vert, akkor oda ne engedd hozzá a gyerekedet. Épp elég lelki sérülést okozhatott neked ezzel. Tanulja csak meg, hogy hol van a gyerekverő "nagymamák" helye, hogy az ő szavait használjam. Biztosan nem a kicsi unokák közelében.
4/14 anonim válasza:
És minek a kapcsán mondta? Fenyegette a gyerekedet? Ebben az esetben felügyelet nélkül biztos nem engedném a gyerek közelébe...
5/14 anonim válasza:
nagyon unatkozik a troll néni:D
6/14 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni.
Én biztosan nem tartanám a kapcsolatot,ha tényleg vert.
7/14 anonim válasza:
Ezek szerint normálisnak tartod, ha vert, mivel vele ebédelsz.
8/14 anonim válasza:
Vert vagy csak néha kaptál tőle mikor megérdemelted?
Mert sok mostani szülő szerint már csúnyán se szabad nézni a gyerekre hogy a kis lelke ne sérüljön, aztán látjuk milyen életképtelenek lesznek belőlük.
9/14 anonim válasza:
Én ráütnék anyád kezére, majd a sarokba állítanám amíg meg nem eszi az ebédet.
10/14 anonim válasza:
Szerintem akkor ne engedd a gyerek kozelebe az lesz a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!