Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hova mehetnék, kiraktak a...

Hova mehetnék, kiraktak a szüleim?

Figyelt kérdés

18 éven keresztűl tűrtem, a veréseket, a megaláztatást, mindíg ilyeneket vágtak a fejemhez a szüleim hogy belőlem sose lesz semmi, nekem sose lesz annyi pénzem mint nekik.

Ma volt az a nap amikor apám haza jött és meg akart verni a semmiért, azt mondta nincs szükségük rám, eleget szenvedtek ők velem, szedjem a cuccaim és menjek amerre látok, és ez végleges.

Mit tegyek nagyon félek

2020. júl. 8. 13:22
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdekel kitalált-e a történet, de több válaszoló is tévedésben van. Hiába fordul a hivatalos szervekhez, ők így vagy úgy, de ki fogják hívni a rendőrséget, ők pedig hazaszállítják, mert papír szerint ott lakik, kötelességük hazajuttatniuk. Valószínűleg ki fogják kérdezni, felajánlják majd a feljelentés lehetőségét, de ameddig nincsen végzés arról, hogy őt ki kell szakítani a családjából, addig ők nem tehetnek semmit, a gyámhatóság sem helyezheti el őt ideiglenes helyre addig, mert ahhoz is végzés kell, ami bizonyítja, hogy tényleg nincs hova mennie.
2020. júl. 8. 14:33
 42/57 anonim ***** válasza:
95%
Amíg tanulmányi jogviszonyod van, addig kötelesek ellátni. Tehát a 18. Életév egy jogi fogalom, mint ahogy a tanulói jogviszony is.
2020. júl. 8. 14:36
 43/57 anonim ***** válasza:
66%
A rendőrség jó ötlet! Az ilyen szemétládák megijednek, ha rájönnek, hogy más is tud arról, hogy mekkora rohadékok.
2020. júl. 8. 14:39
 44/57 A kérdező kommentje:

Feljelentsem oket vagy mit tegyek?

Nagyon felek az egesztol mert nem akarok utcara kerulni, normalis jovo all elottem, jo tanulo vagyok, mindenem meglehetne egy masik csaladnal

2020. júl. 8. 14:41
 45/57 anonim ***** válasza:
72%

Kérj egy hónap haladékot.

Az alatt az egy hónap alatt, teljes gőzzel keress valami lakhatást.

Hiába jelented fel őket. Ha igaz a történeted, az csak olaj a tűzre. Kajád attól nem lesz.

2020. júl. 8. 14:48
 46/57 A kérdező kommentje:
Rendben, kertem, azt mondtak adnak haladekot
2020. júl. 8. 14:59
 47/57 anonim ***** válasza:
71%
tapsvihar. függöny legördül, műsornak vége
2020. júl. 8. 15:07
 48/57 anonim válasza:
Sajnálom remélem jó lesz minden
2020. júl. 8. 15:09
 49/57 anonim válasza:
40%
Vegyél erőt magadon és keress egy munkát amiből gyorsan kitudsz venni egy albérletet ahonnan lesz időd tovább lépni de elsőnek az a lnyeg hogy tető legyen a fejed fölött, nehéz lesz az biztos! Minden jót és kitartást kívánok neked. Sokszor a legnehezebb múltal rendelkezők viszik a legtöbbre az életben.
2020. júl. 8. 15:17
 50/57 anonim ***** válasza:
34%
Amúgy ez a sztori nagyon nem kérek. Mit csináltál, ami miatt ki akartak tenni otthonról?
2020. júl. 8. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!